Jornada de contrastos per als equips catalans de la Segona Divisió espanyola. Dissabte, el Girona va debutar amb derrota a l'estadi de l'Sporting de Gijón, el Molinón (2-0). Els blanc-i-vermells, en el seu primer partit després de l'ascens frustrat a Primera, van caure per culpa de dues dianes a la segona part d'Uros Djurdjevic, qui va estar molt més encertat que els futbolistes gironins, que van disposar de moltes oportunitats al primer temps.

El Sabadell segueix sense puntuar

El CE Sabadell, per la seva banda, va encadenar la segona derrota en dos partits després de caure a Mallorca per la mínima (1-0). El fet que els balears vinguin de Primera i els vallesans de Segona B no va ser un impediment per veure un partit igualat en el qual el conjunt arlequinat va plantar cara.

Quan només quedaven cinc minuts pel final del temps reglamentari, però, un gol de Dani Rodríguez va condemnar el Sabadell, que va jugar l'últim quart d'hora amb deu homes per l'expulsió de Pierre Cornud. Per ara, el seu balanç no és gens positiu: dos partits a la categoria de plata, dos derrotes.

De Tomás guia l'Espanyol

Per últim, l'Espanyol va guanyar en un estadi complicat com el Carlos Tartiere d'Oviedo (0-2). A la primera part els asturians van saber resistir i fins i tot van gaudir d'alguna oportunitat de gol, però al segon temps Raúl de Tomás va entrar al terreny de joc -sorprenentment havia estat suplent- i va resoldre el partit amb dues dianes.

La primera, després de transformar un penal provocat per Adrià Pedrosa; la segona, gràcies a un regal de la defensa de l'Oviedo en la sortida de pilota. Tres partits dels pericos a Segona, dos victòries i un empat.