La policia espanyola actua contra qualsevol cosa que sigui de color groc i també intervé, erròniament, en la final de la Copa Libertadores entre River Plate i Boca Juniors.

Els aficionats de Boca, que tenen el color groc i el blau com a destacats del seu club, han vist com els cossos de seguretat espanyols ara no els deixen entrar amb cap peça groga al Santiago Bernabéu. Les imatges permeten veure com els aficionats argentins de Boca Juniors han de deixar en un cubell d'escombraries tot allò groc que la policia no permet entrar a l'estadi.

policia espanyola previa boca river David Casany

David Casany

La policia, concentrada en un fort desplegament poques vegades vist a la capital espanyola, no vol deixar entrar res del color que l'últim any s'ha convertit en el símbol de la llibertat i amb el qual es reclama l'alliberament dels presos polítics catalans.

Els aficionats argentins de Boca, totalment sorpresos amb la situació, han fet cas a la policia espanyola. Si els problemes han protagonitzat les últimes setmanes d'un duel que s'ha anat ajornant, ara els seguidors volen tancar definitivament el capítol de la Libertadores.