El Reial Madrid sempre està atent a les millors joves promeses, però ara li ha sortit competència important per fitxar Federico Redondo, fill del mític migcampista merengue Fernando Redondo. I és que la jove perla argentina de 20 anys, que està destacant a Argentinos Juniors, ha cridat l'atenció de dos clubs tan importants com el Liverpool i el Manchester United.

Gran disputa per fitxar Federico Redondo

És habitual que els grans clubs europeus es disputin els fitxatges de les joves perles sud-americanes. I el Reial Madrid, un club que està acostumat a triomfar en aquest tipus d'operacions, està veient com cada vegada ho té més complicat per firmar aquests talents. I l'últim cas destacat és el de Redondo, que ja fa mesos que està dins de l'agenda del club merengue. Però ara s'haurà d'avançar en les negociacions si no vol veure com el jove futbolista argentí acaba jugant a la Premier League anglesa.

Tal com explica Team Talkel Reial Madrid, el Liverpool i el Manchester United estan negociant amb el fill de Redondo, que és el millor cervell de l'Argentina dels últims anys. En el cas del Liverpool, Jürgen Klopp creu que Redondo és un fitxatge estratègic per continuar la seva aposta per rejovenir i reforçar el mig del camp del seu equip. I el United, que està immers en reconstruir l'equip i no caure en desgràcia, creu que Federico Redondo pot esdevenir un futbolista diferencial i clau per al seu equip a mitjà i llarg termini.

Per tant, queda clar que Redondo té diverses opcions sobre la taula i que ara ha d'arribar la seva decisió final. Podria ser que aquest mes de gener faci les maletes cap a Europa, però no es descarta que el salt el pugui fer ja de cara al proper estiu. El que sembla clar és que Redondo acabarà abandonant l'Argentina més d'hora que tard.

Federico Redondo, preparat per fer el salt a Europa

Això vol dir que els grans clubs europeus han catalogat Federico Redondo com un futbolista amb molt futur. Tot i que és jove, ja té certa experiència en el futbol argentí i ha demostrat la seva gran qualitat. Té una gran resistència i versatilitat que indiquen que és un futbolista de llarg recorregut.

Ara bé, Federico Redondo haurà de demostrar sobre la gespa que aquestes grans característiques es consoliden i que el poden convertir en un dels millors migcampistes del món. I també tot dependrà del club que acabi escollint i quin protagonisme és el que acaba tenint.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!