El Liverpool havia estat col·locat com un admirador d'Anssumane Fati. En el passat, van temptejar la seva incorporació en més d'una ocasió, i fins i tot estaven disposats a apostar per ell quan estava lesionat. Jürgen Klopp estava convençut que era un jugador de classe mundial, i que tenia el talent i el potencial necessaris per ser un dels líders del projecte. Però ni el Barça es va plantejar vendre'l, ni el davanter va voler fer les maletes.

Ara, en canvi, la situació ha canviat dràsticament. Malgrat que Xavi Hernández no seguirà en el Camp Nou, l'internacional espanyol no sembla tenir espai a la plantilla de cara a la pròxima campanya. Continua sent realment jove, tan sols té 21 anys d'edat, però Joan Laporta i Deco prefereixen donar-li sortida, i intentar aconseguir una compensació econòmica interessant. Així que figura en la llista de transferibles.

Ansu Fati

Cal recordar que va marxar cedit el Brighton & Hove Albion per intentar recuperar la confiança en si mateix, i el ritme competitiu que havia perdut. Però la sort tampoc no li ha acompanyat en la seva primera experiència lluny de La Liga EA Sports, i va patir una nova lesió que l'ha mantingut allunyat dels terrenys de joc durant moltes setmanes. Així que sembla que encara no ha estat capaç de superar els seus constants problemes físics.

En el Barça no estan disposats a donar més oportunitats a Ansu, però els 'reds' ja no estan interessats en apostar per ell. Amb la marxa de Klopp, Fati s'ha quedat sense el seu gran admirador, i des de Anfield tenen dubtes que sigui una inversió que valgui la pena realitzar. Ni tan sols amb la probable marxa de Mohamed Salah, que té ofertes molt interessants de la Saudi Pro League, no han estudiat l'opció d'intentar la firma de l'hispanoguineà.

Mohamed Salah Liverpool / Foto: Europa Press - Philipp Von Ditfurth
Mohamed Salah/ Foto: Europa Press

Per tant, Laporta i Deco hauran de creuar els dits i resar perquè aparegui una altra entitat que sí que estigui disposada a apostar per la qual al seu dia era considerada com la gran perla de La Masía, i com el successor natural de Leo Messi.

Quant exigirà el Barça per perdre Fati definitivament?

Una altra pregunta que molta gent es fa és quant exigirà el Barça per deixar marxar definitivament a Fati, en cas que el nou entrenador que arribi no li doni una segona oportunitat.

Fins fa poc, Laporta i Deco reclamaven poc més de 40 milions d'euros, però poden reduir aquesta xifra lleugerament.