Les autoritats sanitàries de Catalunya demanen que la gent es quedi a casa, que no es reuneixi amb persones fora de la seva bombolla de convivència i que eviti desplaçaments innecessaris per contenir l'increment de casos de coronavirus. Alguns ciutadans fan cas, d'altres se saltaran les normes i celebraran les festes com sempre, alguns marxaran a les segones residències, a d'altres els ho han prohibit, i algun ja ha esquivat les restriccions.

Leo Messi i la seva família són dels que han marxat de casa seva en les últimes hores. El futbolista del Barça ha decidit marxar de Castelldefels, on té la seva residència habitual, per passar les festes de Nadal amb la seva família. I ho ha fet just després de coronar-se futbolísticament amb un excepcional partit contra el Valladolid, i de convertir-se, a més, en el màxim golejador històric amb un sol club superant Pelé.

Però en acabar el partit, disputat a l'Estadi José Zorrilla de Valladolid, l'argentí va marxar directament cap al seu país, l'Argentina. No va ni tornar a la capital catalana amb la resta de companys i va decidir agafar el seu avió privat des de l'aeroport de Valladolid.

Com fa cada any, Messi passarà els pocs dies de festes que tenen els futbolistes del Barça a la seva Rosario natal. I ha marxat aquesta passada matinada amb un avió privat des de Valladolid, on l'esperava la seva família, que ja havia agafat l'avió ahir a la tarda des de Barcelona per retrobar-se amb Messi a Pucela.

Messi, que ja no va viatjar amb la resta de companys cap a Barcelona, haurà de tornar a la capital catalana aquesta mateixa setmana per ser el proper dia 27 al matí a la Ciutat Esportiva Joan Gamper de Sant Joan Despí per al primer entrenament postfestes de Nadal.

Ronald Koeman els ha donat quatre dies de vacances, però aquest diumenge hauran de tornar a la feina perquè el proper dimarts dia 29 de desembre tenen partit de la Lliga Santander contra l'Eibar al Camp Nou.

 

Imatge principal: Messi mirant a la gespa durant el partit contra el València disputat al Camp Nou / EFE