Leo Messi lidera la remuntada davant Dallas (4-4) i l'Inter Miami es fica a quarts de final de la Leagues Cup. Després d'obrir el marcador al minut 7 gràcies a una jugada marca de la casa en què materialitzava el primer després d'una passada enrere de Jordi Alba, l'astre argentí faria el definitiu 4-4 amb un nou prodigiós llançament de falta per forçar la pròrroga i els consegüents penals.

Sense gols en el període afegit, el duel quedaria destinat a decidir-se des dels 11 metres. El conjunt de Florida, després de veure porteria en els seus 5 primers llançaments, acabaria segellant el seu passi a quarts després que, per part de Dallas, Paxton Pomykal fallés la pena màxima.

Doblet de gols per a Leo Messi, doblet d'assistències per a Jordi Alba

Un matx després del seu debut als setzens en el derbi de Florida, Jordi Alba completaria un gran partit en què firmaria un doblet d'assistències, la primera d'elles, al seu millor soci. El lateral de l'Hospitalet de Llobregat, després d'arribar a línia de fons, faria un cop d'ull a l'horitzó per, no cal dir-ho, trobar Messi apareixent a la frontal de l'àrea perquè el '10' fes la resta. 1-0.

Sigui com sigui, per mitjà de Facundo Quignon, Bernard Kamungo, i d'Alan Velasco, Dallas capgiraria l'electrònic, posant un marcador de 3-1 al 63' que, en qüestió d'escassos 5 minuts, passaria a ser de 4-2 gràcies a l'encert de Benjamin Cremaschi al 65' i al gol en pròpia de Robert Taylor al 68'.

Aleshores, amb l'Inter de Miami contra les cordes, seria un nou gol en pròpia porteria, aquest per part de Marco Farfán en favor del combinat interista, que posaria la diferència a un sol gol amb el 4-3. Seria aleshores quan Messi tornés a fregar la làmpada, tornant a fer d'una falta a la frontal un penal. Corria el minut 85 quan, en un tir lliure escorat a banda dreta, Leo Messi faria l'empat que forçaria la pròrroga i, posteriorment, els capritxosos penals.

Leo Messi, 7 gols en 4 partits

Així doncs, després d'una nova exhibició, Leo Messi acumula el seu setè gol en quatre partits, sumant a banda una assistència. És evident que l'ex de PSG i Barça ha canviat la cara d'aquest Inter Miami que, del no-res, es postula com a favorit per guanyar la Leagues Cup.