Leo Messi il·lumina el camí de l'Inter Miami cap a la final de la Copa US Open en imposar-se al FC Cincinnati des dels 11 metres (4-5). Després d'empatar 3-3 durant els 90 minuts, el combinat de Florida s'ha imposat al d'Ohio a la tanda de penals i assoleix una nova final després de conquerir la de la Leagues Cup el darrer 20 d'agost.

📌Vila-real - Barça: Horari i on veure la jornada 3 de LaLiga EA Sports

Leo Messi, la llum d'un Inter de Miami ennuvolat

La Leagues Cup es va tintar de rosa després d'una tanda de penals on l'equip del Tata Martino va arribar a llençar 11 penes màximes. L'èpica va ser l'aliada de l'Inter de Miami per assolir el primer trofeu de la seva història, però durant la matinada d'aquest dijous, ha tornat a estar del costat del conjunt interista, forçant la pròrroga i la consegüent loteria dels penals al minut 97.

Ho ha fet gràcies a un gol de l'equatorià Leonardo Campana, que ha estat bigolejador amb dues bones rematades de cap precedides per una encara millor centrada. Com no podria ser d'una altra manera, aquestes venien de l'interior de la bota esquerra de Leo Messi, la llum d'un Inter de Miami ennuvolat que, tot i veure's a la vora de l'abisme, ha pogut remuntar el riu a contracorrent gràcies al seu nou líder.

En el temps reglamentari, Campana ha fet el gol de l'empat a un sospir pel final, i ja a la pròrroga, ha estat Josef Martínez qui ha marcat la diferència amb un gol al 93'. No obstant això, seria Yuya Kubo qui respondria per part del Cincinnati per enviar el matx a penals un partit que, de nou, ha tingut desenllaç favorable a l'Inter de Miami. Des dels onze metres, tots dos conjunts han estat molt fiables i han marcat en els seus primers quatre llançaments. No obstant això, quan ha arribat el torn de Nick Hagglund la seva errada i el gol de Cremaschi, com ja va fer a Dallas, marcaria la diferència a favor de l'Inter Miami.

Houston Dynamo, l'últim escull

El pròxim 27 d'agost, el Houston Dynamo espera a la final amb el mexicà Héctor Herrera com a líder. L'exfutbolista de Porto i Atlètic de Madrid va ser el primer dels tres golejadors dels seus en la victòria de l'equip texà al seu respectiu encreuament de semifinals davant Real Salt Lake (3-1). Amb seu a Miami, en uns dies es resoldrà el destí d'una final que, amb Leo Messi en plantilla, pot significar el segon títol per a l'Inter Miami en la seva història, arribant una setmana més tard que el primer.

Imatge principal: Leo Messi, celebrant sobre la gespa el passi a la final de la Copa US Open amb l'Inter de Miami / Foto: @InterMiamiCF