Tornen els partits de seleccions i tornen els patiments dels clubs. Tots resen perquè els seus futbolistes no es lesionin, però hi ha vegades que passa igualment i no s'hi pot fer res. L'últim club que ha patit de veritat ha estat el Paris Saint-Germain per Leo Messi.

Patint per Leo Messi

El flamant fitxatge del PSG ha disputat aquesta matinada partit amb la selecció argentina contra Veneçuela. Duel oficial de classificació per la Mundial del Qatar 2022. I ningú ha anat a mig gas, sinó que hi ha hagut ritme i agressivitat des del primer minut.

Messi, capità i referent de l'Argentina, era, òbviament, el centre de totes les mirades. I les jugades de l'albiceleste també passaven sempre pels peus del 10. El crac del PSG, guia del seu equip, ha vist com ben d'hora, encara amb empat a 0 en el marcador, un futbolista rival gairebé el lesiona de gravetat.

Messi Argentina Venecuela EFE

Leo Messi rebent una pilota durant el Veneçuela-Argentina / EFE

Al minut 25 de joc, el central veneçolà José Manuel Velázquez ha hagut de deixar el terreny de joc de l'Estadi Olímpic de la Universidad Central de Venezuela per culpa d'una lesió. I en el seu lloc ha entrat Adrián Martínez, el que seria el gran protagonista del partit. Dos minuts després de trepitjar la gespa va fer una entrada criminal per aturar Messi, que ha quedat estès a terra i ha hagut de necessitar les assistències.

Una jugada que l'àrbitre del partit ha sancionat amb targeta groga, però que el VAR ha fet rectificar perquè expulsés el vermella directa. Messi, tot i fer patir els argentins i els seguidors del PSG durant uns minuts, ha pogut seguir jugant i acabar els 90 minuts.

L'Argentina s'ha acabat imposant per 1-3 a Veneçuela gràcies als gols de Lautaro Martínez just abans del descans i de Joaquín Correa i Ángel Correa a la segona meitat. El gol de Yeferson Soteldo de penal ha estat en el temps de descompte del segon temps, però no ha canviat el resultat d'un partit marcat per la victòria argentina i per l'entrada a Leo Messi.

L'exfutbolista del Barça ha acabat jugant tot el partit, però està pendent dels resultats de diverses proves que se li han fet per determinar si hi ha lesió i pot seguir jugant amb l'Argentina. Precisament, l'albiceleste és segona del grup de la CONMEBOL amb 15 punts, 6 per darrere del Brasil, líder invicte. Ara mateix també jugarien el Mundial l'Equador i l'Uruguai.

Imatge principal: Leo Messi sent atès durant el partit entre l'Argentina i Veneçuela / EFE