Una setmana justa i el Barça redebutarà a la Lliga Santander. I tot i les alarmes que s'havien encès després de la lesió de Leo Messi, es comencen a apagar. Aquest dissabte hi ha hagut nova sessió d'entrenament amb la reaparició de l'argentí sobre la gespa.

Ha estat un dia especial perquè després d'uns quants mesos han tornat al Camp Nou. L'entrenament d'aquest dissabte no ha estat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper sinó que han acudit per primera vegada postpandèmia del coronavirus al seu camp predilecte. Els jugadors del Barça han provat noves sensacions i es comencen a acostumar a jugar en un estadi completament buit.

 

Reapareix Messi

I la bona notícia ha estat la reaparició de Messi, que portava uns dies fent treball específic al gimnàs després de patir una contractura al quàdriceps de la cama dreta. Aquesta vegada, però, ha tornat a trepitjar gespa però ha fet l'entrenament en solitari.

Caldrà esperar als propers dies per saber si finalment Messi podrà acompanyar l'equip titular en el partit de dissabte de la setmana vinent contra el Mallorca a Son Moix.

Seguim totes les notícies i el minut a minut sobre el coronavirus i les seves afectacions a Catalunya, Espanya i el món.