Leo Messi continua marcant les diferències al Barça i també fa història en el món del futbol. El futbolista argentí, clau dels èxits blaugrana de l'última dècada, s'ha convertit en el màxim golejador històric de les cinc grans lligues europees. I la dada, encara en increment és després del gol de falta contra el Vila-real, el fa superar Cristiano Ronaldo.

El rècord encara ballarà i la disputa entre Cristiano i Messi seguirà ben viva fins que els dos golejadors es retirin. L'argentí, però, dos anys més jove, és qui té més números d'establir-se en el liderat d'aquest particular rànquing.

Messi supera Cristiano

Messi no atura la seva gana de fer gols, i a més determinants. Amb aquest últim l'argentí ja en suma 415 a la Lliga espanyola, òbviament tots ells vestint la samarreta del Barça. I Cristiano Ronaldo, actualment jugant a la Juventus de Torí, en suma 414.

Les dades deixen el futbolista del Barça liderant aquesta classificació històrica que Cristiano Ronaldo superaria Messi si es comptessin els tres gols que va fer a la lliga portuguesa quan jugava amb l'Sporting de Portugal.

 

Una altra de les dades que reforça la posició de Messi és que l'argentí ha aconseguit aquest rècord en 68 partits menys. L'argentí ha fet 415 gols en 446 partits, mentre que Cristiano ha aconseguit els 414 en 514 partits.

A més, Messi fa de mitjana un gol cada 86 minuts, ja que en tots els partits disputats no ha jugat els 90 minuts i això fa reduir la xifra de gol per partit complet. El cas de Cristiano és que marca un gol cada 101 minuts, bastant més que Messi.

Com fa els gols Messi?

D'aquests gols de Messi amb el Barça a la Lliga espanyola destaca la seva habilitat amb la cama esquerra. És normal que un futbolista marqui més gols amb la seva cama predilecta, però també destaquen maneres de fer-los com els 30 aconseguits de falta directa.

 

Un futbolista diferent que amb 31 anys encara no ha dit prou. Encara li queden alguns anys de futbol al màxim nivell i les seves xifres segur que augmentaran.