Leo Messi continua en estat de gràcia. El seu pas per l'Inter Miami, de moment, està sent tot un èxit. I durant la matinada d'aquest dimecres ha aconseguit una nova gesta, tant en l'àmbit personal com en el col·lectiu. Primer de tot, anotant la diana més llunyana de tota la seva carrera gràcies a un xut creuat des de 35 metres que ha sorprès el porter del Philadelphia Union; i posteriorment, guiant el club de la capital de Florida a la seva primera final de la història, on es mesurarà al Nashville. Així doncs, Messi ja acarona el seu primer títol als Estats Units: dissabte serà la prova de foc.

Jordi Alba s'uneix a la festa

Per arribar a aquesta final, l'Inter Miami ha doblegat de forma clara el Philadelphia Union (1-4). Leo Messi ha estat el gran protagonista pel seu espectacular gol, però no ha estat l'únic nom propi d'aquest partit. I és que Jordi Alba s'ha estrenat com a golejador amb la samarreta rosa. Ho ha fet anotant el tercer gol del duel, que ha acabat de decantar el resultat just abans del descans. Josef Martínez i Messi havien vist porteria minuts abans i Bedoya ha estat l'encarregat d'arrodonir la victòria dels homes del Tata Martino.

Ja amb el 0-4 reflectit en l'electrònic, l'Inter Miami s'ha relaxat, cosa que ha provocat que el conjunt local, que en cap moment ha aconseguit plantar cara, hagi trobat el gol de l'honor. El gol de Ruiz tancava un partit que als Estats Units tornarà a ser recordat per la gran actuació que han firmat els tres exfutbolistes del Barça. Sergio Busquets ha estat l'únic que no ha vist porteria, però ha tornat a sumar 90 minuts de pura qualitat i temprança.

9 gols en 6 partits i primera final

Però l'últim partit de l'Inter Miami és només la darrera prova de quelcom que ja sembla evident: Leo Messi ha transformat per complet el conjunt presidit per David Bechkam i el Soccer. Hi havia alguns dubtes sobre quina seria l'adaptació de l'argentí a un futbol tan diferent, però en poc més d'un mes aquestes han desaparegut per complet. Han desaparegut gràcies als 9 gols en 6 partits que ha materialitzat amb la samarreta rosa, uns números que deixen el conjunt del Tata Martino a un pas de glòria.

Leo Messi Jordi Alba Inter Miami Dallas Leagues Cup / Foto: Inter Miami
Leo Messi i Jordi Alba celebrant un gol de l'Inter Miami  / Foto: Inter Miami

Perquè, en part, gràcies a aquests 9 gols, l'Inter Miami ja és a la final de la Leagues Cup, la primera de la seva història. Per tant, el pròxim dissabte, a partir de les 3:00 (hora local) el club de David Beckham podria alçar el seu primer trofeu oficial. Ara bé, sigui quin sigui el resultat final del partit contra el Nashville, la realitat és que sembla que el president anglès ha assolit el seu gran objectiu: convertir el seu club en un atractiu a nivell mundial que pugui ser capaç de lluitar per tots els títols possibles.