El guió de sempre al Santiago Bernabéu. El Barça guanya, Leo Messi fa de les seves, i Sergio Ramos no pot contenir la seva ràbia. En el minut 45 de partit, just abans del descans, el central andalús ha aprofitat una disputa amb Messi per propinar-li un dur cop amb el braç a la cara. L'acció l'ha vist tothom i hauria d'haver suposat la vermella directa, però l'àrbitre del partit, Undiano Mallenco, ni tan sols ha assenyalat falta.

Després de l'agressió, el capità del Barça s'ha encarat amb un Ramos que, un dia més, s'ha fet el suec. Mentrestant, el VAR, ha considerat que l'acció no mereixia la revisió del col·legiat.

Undiano Mallenco és un àrbitre que desespera a gran part de la parròquia culer. Ell va ser el col·legiat que va dirigir una de les finals de Copa del Rei més recordades de la història, la de la temporada 2010/11, que el Barça va perdre contra l'etern rival per 1-0 després d'un recital de faltes sense càstig dels homes de Mourinho.