Charles Leclerc i Carlos Sainz són companys d'equip a Ferrari, però al mateix temps també són rivals fora de la pista. És una realitat que tot i compartir els colors són dos pilots de primer nivell que competeixen per ser campions de Fórmula 1. I tot i que no es vol que sigui així, la tensió existeix.

Leclerc no confia en Sainz

En aquest sentit, l'últim episodi que ha generat encara més tensió ha estat durant el clàssic partit entre l'All Start Drivers, format amb alguns pilots de F1, i l'Star Team For The Children MC. La victòria va ser per als pilots, que es van imposar per 4-3, amb la presència de Sainz, Pierre Gasly i el monegasc Leclerc, que jugava a casa, perquè el duel es va disputar a l'estadi Lluís II de Mònaco.

Però tot i l'ensurt amb Carlos Sainz per un fort cop a la cama dreta, una de les polèmiques va arribar per culpa de Leclerc. Sainz, veloç i demostrant la seva gran capacitat física, va ser el gran protagonista d'un dels contracops abans de fer una assistència perfecta al seu company d'equip tant al futbol com a Ferrari. Però Leclerc, quan podia haver servit el gol a Sainz, va ser egoista i va xutar... però no va marcar.

Leclerc va demostrar que volia destacar més que el seu company Sainz també al futbol i va acabar retratat en aquesta jugada. Una relació que no empitjorarà ni millorarà després d'aquest partit de futbol, però que tampoc ha ajudat. Segurament si Leclerc hagués volgut veure Sainz i li hagués fet l'assistència, la pilota hauria acabat al fons de la xarxa.

Nou repte a Montecarlo

Tot i això, després del partit de futbol i de comprovar que és molt millor que pilotin un Fórmula 1, el proper gran repte serà aquest cap de setmana al Gran Premi de Mònaco. El circuit urbà més famós de tot tornarà a ser protagonista després de la cursa cancel·lada a Imola per culpa del mal temps.

Carlos Sainz Mónaco Montecarlo
Carlos Sainz celebrant la segona posició a Mònaco al 2022 / Foto: Europa Press

Carlos Sainz i Charles Leclerc no han aconseguit cap victòria aquesta temporada i només el pilot monegasc ha pogut fer un podi amb el Ferrari. Però mirant la classificació del Mundial de F1, Sainz és qui més regularitat ha tingut aquesta temporada. Però la cursa pels carrers de Montecarlo serà diferent i qui és més favorit dels dos és Carlos Sainz, que l'any passat ja va ser el segon classificat a la cursa de Mònaco. A partir d'aquests divendres, els entrenaments lliures, el dissabte hi haurà la sessió de qualificació i diumenge serà la cursa.