Marc Gasol va de menys a més. El català va brillar en la victòria de Los Angeles Lakers contra els Minnesota Timberwolves de Ricky Rubio (127-91) i el seu rendiment no va passar per alt per al seu company LeBron James.

"Veu les jugades abans que passin"

"Hi ha alguns jugadors que veuen les jugades abans que passin. Ho fan amb la seva ment, ho fan amb les seves passades... I el Marc és un d'ells", va assegurar el crac dels Lakers a la roda de premsa posterior al partit. Recordem que la nova temporada de l'NBA ha començat just fa molt pocs dies.

El jugador nord-americà va voler seguir amb els elogis a Gasol i va dir que "veu aquest esport d'una manera molt similar a com jo ho veig" i va destacar "la seva intel·ligència en el bàsquet".

El de Sant Boi va fer 12 punts, 8 assistències, 7 rebots i 4 taps en els 20 minuts que va disputar contra els Wolves de Ricky Rubio. El català va encistellar els tres triples que va provar mentre que Rubio va tenir un paper discret amb 9 punts, 4 assistències i 4 rebots en 18 minuts.

Després del duel, Gasol va ser entrevistat sobre la pista de l'Staples Center de Los Angeles i va comentar les primeres impressions. "És un jugador molt singular (LeBron). Té una gran intel·ligència. Veu sobretot en els dos costats de la pista. És molt generós i és un gran company", ha detallat.

El triomf contra els Wolves ha suposat la segona victòria de la temporada per als Lakers, que defensen el títol de campió de la temporada passada. La competició no s'atura i aquest dimarts a la matinada s'enfrontaran contra els Portland Trail Blazers.

La comparació amb Pau Gasol i Kobe Bryant

LeBron James foto Marc Gasol Kobe Bryant Pau @kingjames

Una de les fotografies d'aquests dies ha estat publicada per LeBron. En ella es pot veure Pau Gasol i Kobe Bryant amb els Lakers i ara la comparativa amb el Marc i James.

 

Imatge principal: Marc Gasol amb LeBron James / EFE