Un dels noms propis d'aquest inici de temporada a la Lliga és el de Takefusa Kubo. El futbolista de la Reial Societat ja ha estat capaç de veure porteria en cinc ocasions durant aquest inici de campanya i està assentat com un dels líders de la plantilla d'Imanol Alguacil. Després de diversos anys firmant temporades molt bones a Primera Divisió, el davanter nipó està vivint els seus millors mesos al futbol professional, fins al punt que ja ha aixecat l'atenció de diversos grans clubs europeus.

Take Kubo, una clàusula de 60 milions d'euros molt factible

I és que clàusula de rescissió del futbolista de la Reial Societat és de tan sols 60 milions d'euros. Una xifra bastant baixa per a un jugador que està brillant amb llum pròpia en un dels equips més atractius d'Europa. Això ha fet que diversos equips de la Premier League, com el Liverpool o el Tottenham, que necessiten un fitxatge en l'extrem dret de cara al futur, s'hagin fixat en aquest futbolista, que està començant a complir les expectatives que va generar quan va irrompre en les categories inferiors del Barça.

Kubo Reial Madrid Reial Societat EFE
Take Kubo, durant el passat Reial Madrid - Reial Societat / Foto: EFE

Ara bé, el contracte de Kubo amb la Reial Societat té una particularitat: el Reial Madrid continua mantenint un dret de tempteig. És a dir, que si el conjunt blanc decideix igualar l'oferta que rebi pel futbolista japonès, la Reial Societat estarà obligada a acceptar l'oferta merengue. Això sí, com és lògic, l'última paraula la tindrà sempre un Kubo que, amb 22 anys, podria viure la seva última temporada a Sant Sebastià abans d'emprendre una nova etapa en un gran club europeu.

La Reial Societat ja pensa en el substitut de Take Kubo

Així mateix, la Reial Societat ja està molt atenta a la situació de Take Kubo. La secretaria tècnica txuri urdin és conscient que hi ha diversos grans equips europeus darrere de l'extrem nipó i que mantenir-lo es gairebé impossible. Així i tot, saben també que rebre una xifra propera als 60 milions pot ser una gran oportunitat per continuar invertint en un projecte que té l'objectiu d'assentar-se en posicions europees any a any.

Luis Rioja Deportivo Alaves / Foto: Europa Press
Luis Rioja, celebrant un gol amb l'Alabès / Foto: Europa Press

Per aquesta raó, ja han començat a aflorar els primers rumors sobre qui podria ser el substitut de Kubo en la Reial Societat. Segons ha recollit el portal digital Fichajes.net, el conjunt basc podria estar interessat en el fitxatge de Luis Rioja, extrem de l'Alabès que està firmant una gran temporada a Primera Divisió. El jugador de 29 anys seria una gran opció per reforçar l'extrem amb una incorporació econòmica que permeti reforçar també altres posicions.