El Liverpool té un objectiu primordial aquest estiu, que consisteix a poder retenir a una de les grans estrelles de l'equip. Al marge dels fitxatges que està previst que realitzin, l'obsessió de Jürgen Klopp és poder assegurar-se la continuïtat d'un jugador que és indispensable en les seves alineacions, i que ha protagonitzat molts rumors. Per això la directiva ja ha col·locat en la llista de tasques iniciar les converses amb aquest crac, i evitar que faci les maletes.

No podem estar parlant de cap altre futbolista que no sigui Mohamed Salah, que continua sent la referència ofensiva de l'entitat anglesa. Per molts anys que passin, és capaç de mantenir un nivell excel·lent, i les xifres que ha aconseguit parlen per si soles. No ha acusat el pas dels anys, i es manté en un estat de forma sensacional. I és el responsable dels grans resultats que estan aconseguint en Anfield, després d'un curs, l'anterior, molt complicat.

Mohamed Salah Liverpool / Foto: Europa Press - Philipp Von Ditfurth
Mohamed Salah/ Foto: Europa Press

Són líders en la Premier League, i aspiren a poder revalidar el trofeu que van aconseguir ara fa quatre anys. Els 18 gols i les nou assistències que acumula entre totes les competicions són unes estadístiques sublims, i encara que tingui 31 anys, els 'reds' continuen convençuts que encara li queden moltes més campanyes en l'elit. Per aquesta raó esperen poder continuar comptant amb els seus serveis, i que firmi un nou vincle de llarga durada.

L'actual expira el 2025, i això havia provocat que es discutís sobre la venda del fenomen egipci al present estiu. Les institucions més poderoses de la Saudi Pro League havien mostrat un fort interès per l'ex del Chelsea, del Basel, de la Fiorentina o de l'AS Roma, i el temptaven amb un salari desorbitat, que el situaria entre els millors pagats del planeta. Però Klopp és optimista, i creu que el nord-africà es quedarà a Merseyside.

Mohamed Salah

Salah és una llegenda del Liverpool, i sempre ha mostrat una lleialtat increïble, rebutjant ofertes cada estiu. La seva continuïtat seria motiu de celebració per a l'afició.

Salah, una firma tan sonada com la de Kylian Mbappé

Encara que el gran protagonista d'aquest estiu apunta a ser Kylian Mbappé, amb la seva possible marxa del Paris Saint-Germain, moltes mirades també se centraran en Salah, que indiscutiblement és un altre dels millors davanters del planeta.

I conèixer on jugarà el proper any suscita molt interès.