A simple vista, seria una operació en la qual totes les parts implicades sortirien guanyant. Luis Suárez al PSG i Mauro Icardi a l'Atlètic de Madrid. L'últim inconvenient, i decisiu, és que Nasser Al-Khelaïfi, president del club parisenc, no estima el davanter uruguaià, en considerar que ajuntar-lo amb Leo Messi no seria beneficiós per a l'equip, ja que sap que aquesta amistat va ser un dels motius de la caiguda en picat del Barça.

Messi, òbviament, està fent tot el que està a la seva mà per poder tornar a jugar al juntament amb Luis Suárez, però el PSG s'ha tancat en banda. No fitxarà l'uruguaià.

messi suarezx ibiza GTRES

Leo Messi i Luis Suárez, passant les vacances junts en Eivissa / GTRES

L'Atlètic, rere els passos d'Icardi

El París Saint-Germain es vol treure de sobre Mauro Icardi. L'argentí, que no es pot ni veure amb Leo Messi, té una fitxa elevadíssima, a la qual cosa cal afegir els seus constants problemes extraesportius. Icardi, de fet, apareix molt més en la premsa del cor que en l'esportiva, una situació que està atipant el París Saint-Germain. Hi cal afegir el seu pobre rendiment amb l'equip. El seu baix nivell d'implicació li han convertit en un suplent habitual, una situació absurda si es té en compte que cobra un salari d'estrella.

Amb només 28 anys, Icardi no veuria malament un canvi d'aires i sap que l'Atlètic de Madrid de Simeone sempre ha sospirat pels seus serveis. Icardi podria tornar a Espanya i tornar a ser important en un equip que aspira a tot, per la qual cosa acceptaria abaixar el seu salari a canvi de deixar París per aterrar en el Wanda Metropolitano.

Icardi PSG EFE

Mauro Icardi, celebrant un gol amb el PSG / EFE

El PSG no estima Luis Suárez

A l'altre costat hi ha Luis Suárez, un davanter clau en la consecució de la Lliga passada per part de l'Atlètic de Madrid i que aquest curs continua marcant gols. En el club matalasser, tanmateix, són els primers en saber que a l'uruguaià li queda poca carrera per endavant, ja que Suárez, que al gener complirà 35 anys, continua arrossegant problemes físics constants.

L'uruguaià, que té previst deixar l'elit després del Mundial de Qatar, acceptaria sense parpellejar l'opció de fitxar pel París Saint-Germain, on repetiria davantera amb Leo Messi i Neymar, però Al-Khelaïfi ha despertat del somni tots els implicats. Fitxar a Suárez i la més que probable sortida de Mbappé significaria envellir la davantera de l'equip, i amb uns salaris desorbitats. Icardi està sentenciat, però el seu substitut no serà Luis Suárez. I és que el PSG té entre cella i cella Haaland i Adeyemi, noms de present i futur i no de passat.

 

Imatge principal: Leo Messi, en un partit del París Saint-Germain / EFE