Els futbolistes que acaben contracte són els que estan generant més maldecaps al Reial Madrid. Però Florentino Pérez també podria confirmar una altra sortida si s'arriba a un acord amb la Juventus en els propers dies. Sembla, doncs, que hi haurà una gran renovació de la plantilla i que molts futbolistes marxaran.

Lucas Vázquez podria marxar a la Juventus

I entre els jugadors que encara tenen contracte i que podrien marxar de la casa blanca apareix Lucas Vázquez. L'extrem i lateral del Reial Madrid és un dels candidats de canviar d'aires. Ja té 31 anys i vol convertir-se en un jugador important d'una vegada per totes. Al Reial Madrid és suplent habitual i no sembla que pugui tenir major protagonisme. I per això està valorant una sortida.

Lucas Vázquez Real Madrid / Foto: Europa Press
Lucas Vázquez jugant amb el Reial Madrid / Foto: Europa Press

I un dels clubs més interessats és la Juventus, que també es troba en una situació de canvis i necessita fitxar jugadors a bon preu per culpa dels seus problemes econòmics. Tal com informa el periodista especialitzat en fitxatges Gianluca Di Marzo, la Juventus vol fitxar Lucas Vázquez perquè es converteixi en titular a la banda dreta. Això és el que hauria comunicat el club italià a l'entorn del jugador gallec.

Per tant, seria un fitxatge que encaixaria als dos clubs i també al futbolista. A més, el preu del traspàs estaria entre els 6 i els 8 milions d'euros, un cost més que acceptable per a les dues parts. I Lucas Vázquez es convertiria en un futbolista molt important a Itàlia. Seria un traspàs que s'hauria de tancar de manera immediata.

Lucas Vázquez Real Madrid / Foto: EFE
Lucas Vázquez celebrant un gol amb el Reial Madrid / Foto: EFE

El Reial Madrid ha de fitxar molts jugadors

És per això que des del Reial Madrid ja fa temps que no veuen amb mals ulls aquesta operació. Lucas Vázquez podria canviar de club i deixar més espai a la plantilla. I per això s'hauran d'avançar en les operacions que hi ha sobre la taula. Florentino Pérez haurà de començar a actuar de veritat i definir què fer amb els fitxatges previstos.

I una de les posicions que segur que haurà de reforçar és la zona dreta, tant de l'atac com de la defensa. Lucas Vázquez ha estat un bon suplent i un bon solucionador de problemes quan hi han hagut baixes a la banda dreta del Reial Madrid. I es quedi o es marxi, igualment s'hauran de buscar nous recursos. I és per aquest motiu que s'hauran de valorar molt bé els fitxatges que es vulguin fer.

Florentino Pérez / Foto: EFE
Florentino Pérez, en una imatge d'arxiu / Foto: EFE

Fitxar un lateral dret és obligat. Igual que també s'hauran d'incorporar un o dos extrems més. I sembla, doncs, que el Reial Madrid es gastarà molts diners aquest proper estiu.