Molt s'està parlant sobre Eden Hazard arran de les seves declaracions recents, assegurant que no té intenció de sortir del Reial Madrid, i que no es parla amb Carlo Ancelotti. Unes paraules que han generat un incendi al vestidor, i que han deixat en evidència l'enorme problema que existeix amb l'internacional belga. Perquè no aporta absolutament res sobre el terreny de joc, i no contribueix que hi hagi un bon ambient.

Sense cap dubte, és el pitjor fitxatge que s'ha fet mai en el Santiago Bernabéu, i és discutible si també és la pitjor operació en la història del futbol, per l'elevat salari que continua percebent, i pel cost que va suposar treure'l del Chelsea, ja que van pagar 160 milions d'euros. És el jugador més tòxic de la plantilla, i Florentino Pérez ho tindrà complicat per aconseguir fer-lo fora abans de 2024, quan per fi finalitza el seu contracte.

Però poc es parla d'un altre futbolista que és fins i tot més perjudicial que el '7', i que també genera molts mals de cap. I és que Mariano Díaz també és un clar exemple de fracàs. Va arribar amb grans expectatives després de la magnífica campanya que va realitzar a les files de l'Olympique de Lió, i molts creien que tenia el necessari per convertir-se en el substitut ideal de Karim Benzema. No obstant això, mai no ha estat a l'altura.

Des del primer moment que Zinedine Zidane va tornar al Madrid, ja li va ensenyar la porta de sortida, i va provar de desfer-se del davanter, que tan sols ha acumulat lesions i suplències. I el mateix va fer Ancelotti, encara que sempre amb el mateix resultat per a tothom: la negativa de l'hispanodominicà. No volia marxar enlloc, i insistia a respectar el vincle que tenia firmat, malgrat tenir un paper residual.

Afortunadament, el mes de juny per fi arribarà el moment de perdre'l de vista. Perquè passarà a ser agent lliure, i no hi ha possibilitats que renovi.

Mariano, una sortida per la porta del darrere

Mariano se n'anirà per la porta del darrere, i no es podrà acomiadar sobre el terreny de joc. Perquè no ha jugat ni si més no en casos d'extrema necessitat, i ha hagut de suportar com el jove Álvaro Rodríguez li passava per davant en les preferències d'Ancelotti.

Un lustre més tard de ser presentat pel Madrid, dirà adeu d'una manera freda, i no ho tindrà senzill per trobar una nova feina.