José Mourinho és un provocador. Aquest dimecres, l'entrenador portuguès va tornar a mostrar la seva cara més venjativa després que el Manchester United superés la Juventus (1-2) en la quarta jornada de la Champions League.

L'equip de Mourinho va remuntar el gol inicial de Cristiano Ronaldo quan només quedaven cinc minuts de partit. Primer Juan Mata, de falta directa, i després Alex Sandro en pròpia porta, van certificar la victòria dels anglesos.

Per celebrar la gesta, Mourinho va plantar-se enmig del terreny de joc amb la mà a l'orella, provocant l'afició de la Juventus. Jugadors de l'equip italià com Leonardo Bonucci o Paulo Dybala li van recriminar l'acció, però ell no es va aturar.

En la roda de premsa posterior, el portuguès es va defensar argumentant que l'afició local li havia faltat al respecte: "m'han insultat durant els 90 minuts i jo només he vingut aquí a fer la meva feina. No he ofès a ningú, només volia escoltar-los una mica més".

Pel que sembla, l'afició bianconera recorda amb rancor l'etapa de Mourinho al capdavant de l'Inter de Milà, un dels seus grans rivals.