Jordi Farré, promotor de la moció de censura contra la Junta Directiva de Josep Maria Bartomeu, ha emès aquesta tarda un comunicat en el qual demana que es convoquin ja les eleccions a la presidència del FC Barcelona o, com a mínim, que es fixi una data concreta. Cal recordar que Carles Tusquets, el president de la Comissió Gestora, va anunciar que les eleccions se celebrarien per les dates nadalenques, sense especificar res més.

Marc Duch Jordi Farre Victor Font vots mocio censura Bartomeu EFE

Els promotors de la moció de censura contra Bartomeu i la seva junta, el dia del lliurament de les firmes / EFE

Farré afirma que la pandèmia no pot una excusa

"La falta d'un calendari electoral definit pot portar a la Junta Gestora presidida pel Sr. Carles Tusquets a prendre decisions que no li corresponen", resa el comunicat emès per #NouImpulsBlaugrana, que lidera Jordi Farré. "La pandèmia no pot ser una excusa per dilatar la convocatòria. Les condicions sanitàries són tan canviants i imprevisibles que no té sentit esperar-se fins al Nadal per posar en marxa un procés que pot durar cinc setmanes", afirma.Farré.

Farré afegeix en el comunicat que "ha de ser la pròxima Junta Directiva la que prengui les decisions, no la gestora, que s'ha de limitar al que és estrictament necessari". En aquest sentit, Jordi Farré veu fora de lloc que es parli de la recerca de socis per al Barça Corporate, de la renegociació de contractes, de la venda de jugadors o d'eventuals fitxatges de futbolistes que estan a l'últim any de contracte i, per tant, que en pocs mesos quedaran lliures. "Només si la pandèmia així ho obliga, el Sr. Tusquets ens trobarà al seu costat per parlar de possibles operacions econòmiques".

La plataforma Més que una Moció també reclama data per votar

I amb una visió semblant a la de Jordi Farré s'han mostrat des de la Plataforma Més que una Moció, que a través del Twitter han demanat la convocatòria de les eleccions, en recordar que s'estan a punt de complir els 15 dies que va reclamar Bartomeu per organitzar la votació de la moció seguint el protocol fixat pel Procicat. "Fa 15 dies que des del Barça se'ns va dir que necessitaven 15 dies per organitzar unes eleccions en diferents seus", expliquen al Twitter.

Des de la Plataforma Més que una Moció afegeixen: "El club ja coneix els protocols sanitaris des d'octubre. Quant temps haurem d'esperar perquè torni l'estabilitat al FC Barcelona?"