Jordi Farré, impulsor legal del vot de censura contra Bartomeu i la seva junta, ha carregat amb duresa contra el president del FC Barcelona després de la seva roda de premsa. "Tan sols els falta demanar clemència al Papa perquè no se celebri el vot de censura", ha etzibat Farré en declaracions a EFE.

Marc Duch Jordi Farre Victor Font vots mocio censura Bartomeu EFE

Jordi Farré, en el centre, ha estat l'impulsor legal de la moció de censura contra Bartomeu i la seva junta / EFE

Farré amenaça d'emprendre accions legals contra Bartomeu

"Des del primer dia han intentat entorpir el procés de vot de censura. Ara mateix estic estudiant amb els meus advocats les accions legals que emprendrem si demà no es convoca el referèndum per a l'1 i el 2 de novembre", ha amenaçat Farré, que ha recordat que el club incomplirà els estatuts si no convoca la votació demà dimarts. "S'estan vulnerant els drets dels socis i els estatuts del club d'una manera flagrant".

A més, Farré ha informat que demà dimarts, a les 13h, ha convocat la mesa del vot de censura per explicar totes les accions legals que pensa dur a terme. "Jo els comunicaré la meva manera de procedir a la cara, no com ho estan fent ells", ha dit.

D'altra banda, en un comunicat, l'impulsor del vot de censura ha explicat que considera "un despropòsit" la carta que els dirigents del FC Barcelona van enviar al vicepresident de la Generalitat Pere Aragonès, "fent-lo responsable últim de donar llum verda final a la votació i intentant vincular l'espera de la resposta amb una hipotètica aturada del rellotge estatutari".