Jordi Alba ha rebut una gran alegria. Perquè, contra tot pronòstic, ara mateix està més a prop de quedar-se en el Barça que de fer les maletes, una cosa sorprenent, si considerem que fa només un any, Joan Laporta va voler fer-lo fora. De fet, va arribar a acceptar una oferta de cessió de l'Inter de Milà, que el mateix jugador es va encarregar de rebutjar, ja que no estava interessat en moure's a cap equip.

Aquesta campanya ha tingut un paper secundari en els plans de Xavi Hernández, i ha perdut la titularitat per primera vegada en la seva carrera. Sens dubte, ha estat el gran perjudicat per la sorprenent irrupció que ha tingut Alejandro Balde, que ha estat capaç de treure-li el lloc i d'enviar a la banqueta a l'ex del València o del Gimnástic de Tarragona. Per això es continuava especulant sobre el seu possible adeu, ja que en el Camp Nou volen deixar de pagar-li l'elevat sou que percep.

Mateu Alemany està obligat a rebaixar en 200 milions d'euros l'elevada massa salarial que hi ha en aquests moments, i un dels ferms candidats al comiat era el '18'. L'havien col·locat en la llista de prescindibles, i confiaven a poder rebre alguna oferta interessant per un futbolista que fins fa molt poc temps era considerat com a intocable, i per a molts era el millor del planeta a la seva demarcació.

Però des del Barça s'han vist obligats a rectificar en aquesta postura, i disculpar-se amb Jordi Alba. I és que, si finalment acaba sortint, Laporta ha rebut el missatge de Leo Messi, avisant que no tornarà. Vol abandonar el Paris Saint-Germain el juny, moment exacte en el qual passarà a ser agent lliure, i la seva prioritat és tornar a vestir de blaugrana. Tanmateix, únicament ho farà si pot tornar a compartir vestidor amb el defensor de 34 anys.

És un dels pocs amics que va deixar en el club, i continuen mantenint una excel·lent relació, com demostra el fet que hagin estat vistos sopant junts en més d'una ocasió des que se'n va anar a França.

Jordi Alba i Messi, una connexió letal sobre el terreny de joc

La bona sintonia entre Jordi Alba i Messi no només era evident lluny del terreny de joc, també ho era sobre la gespa. Ambdós van formar una connexió letal, i s'entenien a les mil meravelles, i pràcticament sense mirar-se.

Si tornen a tenir la mateixa química, el Barça tornarà a tenir una societat de luxe, que va generar molts gols i alegries.