El Barça recupera mig somriure després del partit contra l'Almeria per tancar l'any en partits oficials. El conjunt blaugrana es va imposar per la mínima al cuer de la Lliga després d'un partit mig decebedor i mig desesperant, en el qual els jugadors del Barça es van haver de posar per davant en el marcador en tres ocasions. I el resultat final va ser el millor de tot. Però Xavi Hernández ja assenyala alguns dels seus jugadors i un dels principals afectats és Joao Félix.

Joao Félix es busca la vida al Barça

El futbolista portuguès va marxar de l'Atlètic de Madrid per cames després que Diego Pablo Simeone el marqués com a inservible. L'entrenador argentí es desesperava cada vegada que donava una oportunitat a Félix, ja que el portuguès no mostrava ni una mica de ganes sobre la gespa. És indubtable la seva gran qualitat, però també que a nivell d'intencions en té ben poques.

Diego Pablo Simeone Atlètic de Madrid / Foto: EFE
Diego Pablo Simeone donant indicacions durant un partit de l'Atlètic de Madrid / Foto: EFE

Des de l'Atlètic de Madrid li recriminaven al portuguès que no anés a totes i que no es sacrifiqués per l'equip. Precisament, aquesta característica és un fet indiscutible per a Simeone. I per això, veient que no s'ho deixava tot sobre la gespa i que el seu passotisme moltes vegades s'apoderava de la seva actitud, el va assenyalar molt clarament.

Joao Félix, escapant-se del càstig de Simeone, va haver de fer les maletes i marxar cedit al Chelsea. La seva aventura a la Premier League no va ser com esperava i per això va acabar marxant una altra vegada el passat estiu, en aquesta ocasió en direcció al Barça.

Joao Félix Chelsea / Foto: Europa Press
Joao Félix jugant amb el Chelsea / Foto: Europa Press

Joao Félix, assenyalat per Xavi Hernández

Joao Félix ha demostrat ser un jugador amb molta qualitat i capaç del millor, però al mateix temps és evident que el seu passotisme no ha acabat de marxar. El futbolista portuguès és irregular i li falta acabar de ser un jugador constant.

I des del Barça ja se n'han adonat del motiu real que han forçat Félix a buscar-se la vida en els últims mesos. I qui se n'acaba d'adonar de veritat és Xavi Hernández, que el va substituir al descans del partit contra l'Almeria. Totalment fora del partit i un dels assenyalats.

Joao Félix Xavi Hernández Barça / Foto: Europa Press - Javier Borrego
Xavi Hernández abraçant Joao Félix / Foto: Europa Press - Javier Borrego

Sense dir directament el nom de Joao Félix, però Xavi Hernández va assenyalar els seus jugadors menys implicats. "Pots guanyar o perdre, però és l'ànima... per respecte al club i a l'escut cal deixar-se la pell, i això avui no ha estat així", va dir l'entrenador del Barça. I un dels responsables d'aquesta actitud irrespectuosa amb el Barça va ser Joao Félix. El problema es repeteix, és reincident.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!