Si qui estigui llegint aquestes línies és aficionat del FC Barcelona, probablement hagi somiat desenes de vegades amb marcar un gol al Camp Nou com Leo Messi, fer una parada clau com Víctor Valdés, o llançar-se per terra deixant-se la pell com Carles Puyol. I fins ara només havia estat un somni, però de vegades els somnis es compleixen, i des de ja, el Camp Nou acollirà partits entre tot aquell que vulgui jugar en un dels estadis més imponents del món.

Els somnis es compleixen, però no són barats

Aquesta ha estat la penúltima mesura, perquè sempre n'hi haurà una més, de Joan Laporta per intentar reduir la gran crisi econòmica que passa el club blaugrana. Des del proper 6 de juny fins a l'11 del mateix mes, al Camp Nou no jugaran els millors futbolistes del planeta, sinó que ho faran grups d'amics, família o simplement, barcelonistes.

celebracion gol fc barcelona camp nou rcd mallorca EFE
Tothom pot celebrar un gol al Camp Nou, com aquest / EFE

"Has somiat alguna vegada jugar al Camp Nou? Ara és possible, vine sol o amb amics a gaudir dels partits que organitza el FC Barcelona al Camp Nou aquest estiu", proclama l'anunci del Barça a la seva pàgina web. Perquè els somnis es compleixen sí, però no són gratis.

Perquè tot el pack per poder jugar al Camp Nou costa 300 euros per persona. Per aquest preu, el Barça ofereix l'experiència al complet. Això inclou, a més de la convocatòria al partit, els vestidors, la sortida pel túnel i 15 minuts d'escalfament al terreny de joc previs al partit.

La visita al museu, el colofó final

La part principal és, per descomptat, el partit, que és de 60 minuts, i inclou l'arbitratge, els entrenadors, refrescos per als jugadors i el dispositiu mèdic d'atenció primària. I no tot acaba aquí, perquè una vegada acabat l'encontre, els jugadors podran gaudir d'una dutxa relaxant per poder, finalment, fer el tour pel museu del club.

Ibai Camp Nou Cupra Barca @IbaiLlanos
Així lluïa el Camp Nou en el partidet entre streamers / @IbaiLlanos

Caldrà veure quina és l'acceptació de la iniciativa, ja que encara queden alguns dies perquè arrenqui. De moment, per promocionar la iniciativa, el primer partit que va acollir el Camp Nou va ser entre un nombrós grup de streamers, liderats per Ibai Llanos, que també va narrar i va comentar el partit per Twitch.

Els streamers van omplir part de la tribuna de l'estadi, i van servir per donar visibilitat a aquesta nova idea de Joan Laporta per aconseguir ingressos extra. No serà una de les famoses palanques econòmiques com la venda del 49% de BLM o Barça Studios, però si se li pot treure una mica de rendiment al Camp Nou mentre no hagin de jugar els professionals, benvingut sigui, deu pensar el president.

 

Imatge principal: Joan Laporta, president del FC Barcelona / EFE