Joan Laporta ja és oficialment precandidat a les eleccions del Barça. L'expresident culer ha defensat la Masia i ha centrat el seu futur projecte esportiu en Leo Messi.

El '10' del Barça, desencantat amb l'anterior directiva presidida per Josep Maria Bartomeu, va demanar marxar el passat estiu, però finalment la marxa no es va produir. A partir del proper mes de gener Messi podrà negociar amb qualsevol club per abandonar el club blaugrana al juliol, però Joan Laporta compta amb ell.

"Espero que arribem a temps. Tinc moltes ganes de tenir una conversa amb Messi", explica. "Aquest estiu és cert que volia marxar. Estava molt decebut de com se l'havia tractat. És una qüestió que no entro. El Messi estima el Barça i estic segur que donarà una oportunitat al Barça", afegeix Laporta.

Messi Maradona Osasuna EFE

Messi després de dedicar-li el gol a Maradona / EFE

I és optimista: "Em veig capaç de tenir una conversa de tenir amb ell per tal d'ajudar-lo a decidir. I que sigui el millor pel Barça i per ell". I afegeix que "Messi amb una bona proposta escolliria el Barça. A nosaltres ens coneix".

També explica que "el tema de Messi no és una qüestió de diners". I comenta que "esperem seguir tenint el lideratge del Leo, encara li queden anys". Tot i això, Laporta reconeix que "tenim un pla alternatiu si no segueix".

 

Imatge principal: Laporta i Messi després de firmar un contracte amb el Barça / FC Barcelona