Algunes persones no toleren que la gent es manifesti per defensar els seus drets. Aquest dimarts, Jesús Fernández, futbolista del Cluj romanès amb passat al Reial Madrid, ha escrit una piulada al seu compte de Twitter personal amb la qual ha indignat milers d'usuaris d'aquesta xarxa social.

El porter madrileny ha compartit un vídeo dels aldarulls que han tingut lloc aquesta matinada a l'Eixample barceloní després de la sentència al procés i, a més, ha escrit un missatge més que contundent: "Lamentable això de Catalunya. Gentussa i delinqüents que protesten d'aquesta i pitjors maneres per una condemna que fins i tot es queda curta. És de bojos, visca Espanya".
 

jesus fernandez tsunami democratic @IamJesusFdez

Per si fos poc, el jugador també ha etiquetat el compte de Twitter de l'exèrcit espanyol, potser amb l'esperança que les forces militars fessin cas del seu desesperat crit d'ajuda. Un crit d'ajuda, per cert, que arribava des de Romania, on Fernández està duent a terme una decreixent carrera després de passar pel Granada, el Cadis i la Cultural Lleonesa, de Segona B.

Després d'escriure la piulada, el futbolista va restringir el seu compte per tal que només els seus seguidors puguin veure què publica.