Quan falta un dia per a l'inici del debut de lliga del Barça, davant del Rayo Vallecano, el conjunt català encara no ha pogut inscriure els nous fitxatges. Tanmateix, tot fa indicar que el FC Barcelona ha trobat solució al problema. Jaume Roures, propietari d'Orpheus Media, que ha activat la quarta palanca, ha assegurat que el conjunt català podrà registrar a la Lliga a les cares noves.

Jaume Roures confirma que la quarta palanca permetrà inscriure

L'empresari català ha confirmat el que tota l'afició culer estava esperant. L'activació de la quarta palanca, a través de la seva empresa, que ha adquirit el 24,5% de Barça Studios per 100 milions d'euros, permetrà inscriure els nous fitxatges, o almenys als millors.

Lewandowski Spotify Camp Nou / Foto: EFE
Robert Lewandowski aplaudeix a l'afició blaugrana a l'Spotify Camp Nou / Foto: EFE

"Amb aquesta inversió de 100 milions d'euros dona per veure a l'equip que volem veure demà", ha explicat Roures en una entrevista concedida a La Ser. No obstant això, l'empresari català ha matisat que, potser, no li doni per registrar-los a tots, "no sé el que li faltarà al Barça per inscriure a tots els jugadors", ha afegit.

D'aquesta manera, Roures deixa caure que els millors fitxatges que ha emprès el Barça aquest any seran dissabte en el primer partit de lliga. La resta, potser, hagi d'esperar. Fins i tot s'ha permès "fer" broma amb la situació, "jo no interrompo les meves vacances si no sé que podré veure als millors", ha confessat l'empresari.

Joan Laporta cridant enfadat eufòric / Foto: EFE
Joan Laporta cridant eufòric durant un acte de presentació/ Foto: EFE

Roures deixa caure que Javier Tebas valora positivament l'acord

Tal com ha confirmat l'empresari de 72 anys, "feia uns dies que estàvem treballant amb el Barça, són coses complexes". Ara, després de l'acord assolit, sembla que tots els dubtes s'han dissipat. Així doncs, l'activació de la quarta palanca sembla que finalment sí que permetrà inscriure alguns jugadors.

El propietari d'Orpheus Media ha deixat caure que Javier Tebas valorarà molt positivament l'acord, i que no posarà traves a la inscripció de les cares noves "A Tebas veure la nostra col·laboració el tranquil·litza. Nosaltres som un dels socis principals de la Lliga des de fa dècades", ha recalcat. Després ha reconegut que gràcies a la seva trajectòria "la lliga no té dubtes amb mi" i ha afegit que "quan un club s'alia amb algú conegut en aquest món, els dubtes s'esfumen".

Javier Tebas EFE
Javier Tebas, de braços plegats, durant un acte institucional / Foto: EFE

La bona relació entre Javier Tebas i Jaume Roures també és clau en aquest acord, tal com ha reconegut el mateix empresari. Roures no ha dubtat a atiar a l'antiga junta directiva i a Josep Bartomeu del que diu que "ens ha deixat un escenari de merda". El cert és que la ruïnosa gestió de l'antic president ha desencadenat tots aquests problemes. Roures ha animat a l'afició culer i ha recordat que, malgrat l'acord, "el Barça és prou fort per salvar-se sol". Sens dubte unes paraules d'alè que enfortiran la institució blaugrana.