Els negocis són els negocis i Florentino Pérez ho té molt clar. El president del Reial Madrid sap jugar molt bé les seves cartes i ara estaria disposat a arriscar amb la sortida d'Isco Alarcón per abaratir una operació que podria ser clau per a la defensa blanca.

Isco Alarcón no ha complert les expectatives

Ja fa temps que el Reial Madrid no acaba de rutllar. Ni els fitxatges sembla que acaben d'adaptar-se ni despuntar, ni tampoc els que ja hi eren rendeixen com els madridistes voldrien. Sota la lupa estan jugadors com Luka Modric, Casemiro, Rodrygo Goes o Nacho Fernández... i ara s'hi afegeix Isco.

Isco Real Madrid EuropaPress

Isco Alarcón durant un partit del Reial Madrid / EuropaPress

El migcampista malagueny va arribar al Santiago Bernabéu al 2013 com una gran promesa. Però molta promesa i cap realitat. Isco s'ha estancat i ha estat molt criticat pel seu rendiment en els últims anys. Però tot i sempre estar preparat per marxar del club blanc, s'ha convertit en un secundari de luxe en els moments que ha arribat a estar en forma.

Ara, però, amb l'arribada d'Eduardo Camavinga, segueix perdent protagonisme al Reial Madrid. I per aquest motiu des del club blanc ja es plantegen la seva figura com una bona carta per abaratir algun fitxatge.

Eduardo Camavinga Real Madrid Europa Press

Eduardo Camavinga jugant amb el Reial Madrid / EuropaPress

Isco Alarcón podria entrar en l'operació Jules Koundé

I un dels clubs amb el qual pot fer un bon negoci és el Sevilla. Isco podria tornar a la seva terra perquè Julen Lopetegui, entrenador del club andalús, vol el jugador malagueny de cara al mes de gener. I podria entrar dins d'una cara operació que se segueix plantejant Florentino Pérez.

El Reial Madrid va curt de defenses des de la marxa de Sergio Ramos al PSG i està interessat en la contractació de Jules Koundé. El defensa francès del Sevilla va estar a un pas de fitxar pel Chelsea aquest passat estiu. Ara, però, el Madrid vol tancar l'abans possible el fitxatge de Koundé.

Koundé Sevilla Barça EFE

Jules Koundé celebrant un gol amb el Sevilla / EFE

Dues temporades a un nivell espectacular al Sevilla han portat a Koundé a ser un dels defenses referents a nivell mundial. I amb només 22 anys ja s'ha fet un nom i ha cridat l'atenció dels grans clubs d'Europa.

L'operació del Reial Madrid i el Sevilla per Koundé serà complicada i podria tenir Isco com a convidat. Fa uns mesos que es va plantejar l'operació, però l'interès de Florentino Pérez de fitxar Kylian Mbappé va aturar les negociacions. El Sevilla demana els 80 milions de la clàusula de rescissió de Koundé, però acceptaria 70 més Isco. Ara mateix, però, les postures estan allunyades i el Reial Madrid no superaria els 50 milions. Encara queden uns mesos, però l'intercanvi podria ser una realitat al proper mercat d'hivern.

 

Imatge principal: Isco Alarcón disputant un partit amb el Reial Madrid / EuropaPress