El futbol espanyol és dels millors del món i això vol dir que té grans futbolistes en totes les posicions. I un dels que sembla que tot i portar uns anys de decadència ha tornat al primer nivell és Isco Alarcón. L'exfutbolista del València, el Màlaga, el Reial Madrid i el Sevilla, ara s'està exhibint al Betis. El jugador andalús és la gran estrella del club bètic i ara torna a ser un jugador a tenir en compte.

Isco Alarcón torna a ser una estrella

Alguns donaven Isco Alarcón per acabat, però el futbolista de 31 anys s'ha tornat a posar en forma i continua demostrant la seva gran qualitat. El malagueny és un futbolista molt tècnic i que sempre ha demostrat la seva gran capacitat per entendre el joc i per fer gaudir els espectadors. I ara mateix es torna a sentir molt bé jugant a futbol.

Isco Alarcón realizando un desplazamiento durante el Betis - Real Madrid / Foto: EFE
Isco Alarcón jugant amb el Betis / Foto: EFE

Isco és un altre jugador diferent al Betis, on realment ha trobat un lloc on poder-se desenvolupar. L'andalús és feliç i ho demostra amb la seva manera de jugar. Moltes assistències, molts gols i molta alegria sobre la gespa. Tot són bones notícies.

I és per aquest motiu que està reclamant molt més que ser l'estrella del Betis. Tal com va destacar en el passat al Màlaga i al Reial Madrid, Isco Alarcón té opcions de tornar a ser convocat amb la selecció espanyola. I no seria d'estranyar que en la propera convocatòria internacional rebés aquest premi tan merescut.

Isco Alarcón durante un partido con el Betis / Foto: Europa Press
Isco Alarcón, durant un partit del Betis / Foto: Europa Press

Pedri González, en perill a la Roja

Isco Alarcón està agafant tant protagonisme que es comença a parlar de la seva inclusió a la propera convocatòria de la Roja. Luis de la Fuente, l'actual seleccionador espanyol, contempla aquesta possibilitat, però encara queden unes setmanes perquè s'hagi de prendre una decisió respecte als propers partits amistosos d'Espanya.

El que queda clar és que Isco agafaria el lloc d'un altre jugador dins de la Roja, i aquest desterrat podria ser el 'nen mimat' de Luis Enrique Martínez, que era Pedri González. El jugador del Barça no està tenint una bona temporada i el seu joc està decebent molt. Per aquest motiu hi ha certs dubtes que acabi sent convocat amb la selecció espanyola.

Pedri selección española España EFE
Pedri González jugant amb la selecció espanyola / Foto: EFE

Pedri González o Isco Alarcón, dos jugadors amb un perfil similar i que tenen opcions de ser seleccionats amb el combinat nacional espanyol. I si tot continua de la mateixa manera, qui tindria més números d'acabar sent seleccionat per Luis de la Fuente és el futbolista malagueny del Betis. I Pedri González que ja pot espavilar si no vol veure com es queda sense lloc a la Roja.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!