Sembla que en el proper mercat d'hivern hi haurà moviments importants de futbolistes de segona línia. I un dels qui podria fer les maletes és Isco Alarcón, migcampista del Reial Madrid que torna a perdre protagonisme a la casa blanca.

Isco Alarcón millora el seu rendiment

A Florentino Pérez li agrada fer negocis, i el proper amb el qual pot treure una bona morterada de diners és el d'Isco. Un negoci pel futbolista malagueny obligat en els propers mesos, ja que al final de la present temporada acaba contracte amb el Reial Madrid.

Florentino Perez obras 2 Real Madrid Europa Press

Florentino Pérez parlant / EuropaPress

Isco ha tornat a renéixer en els últims dies, marcant un gol en la golejada contra el Mallorca després d'un any i mig de sequera. Però novament va tornar a ser suplent i a no comptar d'inici per a l'entrenador Carlo Ancelotti. El mateix que va passar aquest cap de setmana en l'empat contra el Vila-real.

Però el que sí ha demostrat Isco és que quan té minuts, aquest any sí s'ho deixa tot sobre la gespa. Si en anys anteriors va ser criticat pel seu baix estat de forma i per la poca implicació, aquesta temporada és totalment al contrari. I aquesta nova ànima competitiva està bloquejant la gran operació de Florentino Pérez per al proper hivern, que a més, no vol marxar traspassat i prefereix fitxar per algun club com a agent lliure el proper estiu i cobrar una suculenta comissió de traspàs.

Isco Real Madrid EFE

Isco Alarcón celebrant un gol amb el Reial Madrid / EFE

Operació venda d'Isco Alarcón

Isco comença a rendir i algunes veus dins del madridisme confien en recuperar el futbolista que van fitxar ara fa 8 anys del Màlaga. I per això se li giren els plans al màxim mandatari blanc. Tot i això, també és una bona oportunitat per demostrar que el futbolista té qualitat i encara fam de competir, cosa que pot acabar ajudant a augmentar el preu d'una més que possible venda en el proper mes de gener.

I pensant en els diners que pot cobrar el Reial Madrid, ja comencen a apropar-se als 18 milions d'euros del valor mercat que té actualment. L'únic problema és que acaba contracte el proper mes de juny, i aquest fet abaratirà el traspàs.

Isco Real Madrid EuropaPress

Isco Alarcón jugant amb el Reial Madrid / EuropaPress

Ara mateix qui es troba en la pole position per endur-se el futbolista malagueny, segons apunten mitjans italians, és el Milan. L'atractiu del club milanès és que està disputant la Champions League i que té opcions de passar a la fase d'eliminatòries.

Tot i això, també hi ha alguns clubs tapats com el Sevilla, pendent d'alguna operació a més bandes i amb altres jugadors implicats. O algun altre club que sempre està atent com és el cas del Barça.

 

Imatge principal: Isco Alarcón durant un escalfament del Reial Madrid / EuropaPress