Ja no està al Barça però com si encara hi jugués. Andrés Iniesta torna a comentar l'actualitat blaugrana després d'acabar la temporada amb el Vissel Kobe. I aquesta vegada no ho fa per criticar l'adeu d'Ernesto Valverde, sinó que per parlar del futur.

Avalant el fitxatge de Quique Setién, explica que li sembla "un entrenador preparat i capacitat". No sap del cert si hagués mantingut Valverde en el càrrec fins al final de temporada però valora molt positivament el fet que Setién recuperi la filosofia que ha fet gran al Barça: "És fonamental que l'estil no es perdi".

Iniesta també ha parlat del futur de la banqueta del Barça i, òbviament, de Xavi Hernández. El de Terrassa apunta a ser un entrenador de molt futur i amb obligació de passar pel Barça tot i que ara hagi dit que 'no': "No era fàcil per a ell dir que no ni que sí... Cada un sap en la situació en què està, però Xavi acabarà al Barça, perquè aquesta gent que està capacitada ha de tornar".

I pel gaudi dels culers no ha descartat el seu futur compartit amb Xavi: "Sona molt bé una dupla Xavi-Iniesta, encara que cada un farà el seu camí". El que sí es planteja a hores d'ara és ser entrenador, però encara li queden alguns anys de futbol a les botes.

I per acabar encara amb clau Barça ha confessat que "com a directiu ho veig més complicat". Per tant, el camí d'Iniesta serà primer acabar l'etapa com a futbolista, després preparar-se com a entrenador i finalment acabar a les banquetes. Però encara queden uns quants anys.