El Vissel Kobe d'Andrés Iniesta ha empatat aquest matí contra el Yokohama (1-1) en el primer partit de la temporada de la J-League.

Un gol del rival en el minut 24 ha deixat l'equip del manxec durant 50 minuts pel darrere al marcador. Furuhashi, però, ha aprofitat una passada magistral entre línies del també exblaugrana Sergi Samper i ha posat l'empat al marcador en el minut 75.

El detall de classe d'Iniesta

El partit, més enllà de ser important pel debut en la lliga japonesa, també ho és per un detall que ha deixat Iniesta sobre el camp en el tram final. Iniesta ha fet una jugada excepcional on se n'ha anat de tres jugadors en pocs metres de camp. La pena és que la jugada no ha acabat en gol i el seu equip no ha pogut emportar-se la victòria.

Passen els anys però Iniesta és com el bon vi: quant més madur, més bo.