El passat divendres de matinada es va fer oficial que Ronaldinho Gaúcho jugarà aquest diumenge a la Kings League. El futbolista brasiler es tornarà a vestir de curt per jugar a l'equip Porcinos FC d'Ibai Llanos. Una notícia bomba que ha ressonat per tot el món. I molts ja van fent el compte enrere perquè arribi el moment.

Creix el hype amb Ronaldinho

L'arribada de Ronaldinho a la Kings League suposarà un extra de força per al nou projecte de Gerard Piqué. La competició de futbol 7 està tenint un gran èxit, sobretot a nivell online, i tot apunta que aquest proper cap de setmana hi haurà un pic de rècord en les audiències. Ronaldinho podria superar els moments d'Enigma 69 i del Joker.

Ibai Llanos i Porcinos, que també seran els grans protagonistes del duel que els enfrontarà aquest diumenge 26 de febrer a les 21.00 hores al Cupra Arena contra PIO FC de Rivers, ja comencen a escalfar el partit. Ja s'envien els primers missatges a través de les xarxes socials per seguir augmentant el hype. Ronaldinho jugant amb el Barça, el Milan... i fent les seves filigranes.

Els grans dubtes que genera Ronaldinho

És veritat que fa més de quatre anys que Ronaldinho es va retirar del futbol professional i que la seva última gran aventura futbolística va acabar al 2015 jugant al Fluminense brasiler, però des d'aleshores que no ha deixat de jugar l'esport que ha marcat la seva vida. "Està molt més bé del que jo m'esperava, perquè practica molt al Brasil: futbol 7, futbol platja, i també volei-futbol, que és un esport al qual s'hi podria dedicar professionalment", va explicar Ibai Llanos.

Recordem que Ronaldiho serà el jugador 12 de Porcinos, el que significa que és un fitxatge que podria ser passatger i que segurament només disputarà un partit. Tot i això, ningú descarta que l'experiència li agradi i que l'exfutbolista brasiler torni a apuntar-se a la Kings League quan estigui de visita a Barcelona.

Ronaldinho Gaúcho / Foto: Europa Press
Ronaldinho Gaúcho, en un acte / Foto: Europa Press

Per tant, les incògnites estan presents sobre la taula i ningú descarta que Ronaldinho pugui ser un protagonista recurrent a la Kings League. I una de les poques certeses que hi ha és que aquest diumenge es farà història a la Kings League i que veure Ronaldinho al Cupra Arena serà una experiència espectacular. Quants minuts jugarà? Marcarà algun gol?