La Kings League de Gerard Piqué ha arribat per quedar-se. En només dues jornades, la nova competició de futbol 7 que té l'exblaugrana al comandament està en boca de tots, en aconseguir millorar el seu segon diumenge les audiències del debut, i això que els partits coincidien amb LaLiga, amb un Atlètic de Madrid-Barça com a plat fort. A grans trets, es tracta d'una competició formada per 12 clubs els presidents dels quals són streamers famosos, com Ibai LlanosTheGrefg o Gerard Romero, i exfutbolistes, com són els casos de Sergio Agüero i Iker Casillas. Els equips estan formats per jugadors desconeguts que han estat elegits mitjançant un Draft, al més pur estil de la NBA, als quals s'afegeixen dos jugadors extra, un de fix i un altre que pot variar en cada jornada.

I és aquest últim element, el de "l'estrella convidada" el que està aconseguint generar més rumors i debats, com es va viure en l'última jornada, en la qual el denominat "Enigma 69" va aconseguir captar l'atenció de milers de persones, pendents d'intentar esbrinar qui era el futbolista emmascarat. Mentrestant, l'expectació que ha generat la competició ha provocat que ja hi hagi grans estrelles que s'han ofert per participar, com és el cas de Ricardinho, un dels millors jugadors de la història del futbol sala, que ha manifestat públicament voler jugar algun dia en la Kings League.

Iniesta, a l'agenda d'Agüero

Un dels presidents amb una millor agenda a l'hora de fitxar jugadors de nivell, óbviamente, és Sergio Agüero. Per a la passada jornada, l'argentí va fitxar per al seu Kunisports Javier Saviola, que va formar una dupla de primer nivell al costat del jugador número 11, Ferran Corominas. L'equip d'Agüero és un dels grans favorits, ja que sumeixi dues victòries en dues jornades, però encara i així l'argentí no abaixarà la guàrdia. Ja ha anunciat que ell mateix serà en alguna jornada el fitxatge estrella, quan coincideixi amb la seva presència a Barcelona.

I no només això, ja que el mateix Agüero no ha dubtat a afirmar que està treballant en noms molt importants, en els quals destaca el d'Andrés Iniesta, que jugaria per al Kunisports quan es desplaci a Barcelona des del Japó, la qual cosa suposaria una autèntica bomba per a la competició.

Casillas mou fils

Veient el creixement del nivell dels jugadors que els presidents estan aconseguint atreure per als seus equips, no és estrany que Iker Casillas, l'altre exfutbolista ficat a la competició, també estigui movent fils per presentar alguna supervedet. Amb Ricardo, exporter, entre altres, de l'Osasuna, com a jugador número 11, el número 12 en les dues primeres jornades de l'1 K Futbol Club ha estat Alberto Bueno, que ha rendit a un gran nivell.

Amb tot i això, no es descarta que Casillas anunciï algun nom més mediàtic per a alguna jornada concreta, aprofitant la tirada que està tenint la competició. Les xarxes socials, el gran motor de la Kings League, porten dies especulant sobre com podria Casillas contrarestar el treball als despatxos d'Agüero, ja sigui amb algun excompany del Reial Madrid o de la selecció espanyola. De moment, ja han sortit noms com els de Fernando Torres o Carles Puyol, fitxatges que no farien que multiplicar encara més l'atenció sobre una competició que ha generat una enorme expectació.