Matí diferent i complicat per a Iker Casillas. Després de patir un infart la passada temporada i d'haver de deixar temporalment el futbol, ara té un nou contratemps a Portugal. I no té res a veure amb la seva candidatura per presidir la RFEF.

L'exporter del Reial Madrid, ara fent feina dins l'staff directiu del Porto, ha estat un dels afectats per la investigació per frau fiscal a clubs, jugadors, entrenadors, mandataris i agents de futbol portuguesos que ha iniciat la Fiscalia i l'Agència Tributària de Portugal. I aquest matí li ha tocat a Casillas, que li han registrat la seva casa per ser un membre destacat del Porto.

Iker Casillas hospital EFE

EFE

En la denominada 'Operació Fora de Joc' ja s'han realitzat un total de 76 registres, en la qual també han col·laborat les autoritats espanyoles. Segons ha informat la revista portuguesa Sabado, els investigadors portuguesos ja s'haurien posat en contacte amb l'exporter per acabar de saber si tenia o no relació amb el presumpte frau fiscal. També han registrat Jorge Mendes, l'agent de futbolistes com Cristiano Ronaldo, Bernardo Silva, Ángel Di María, entre molts d'altres.