Iker Casillas podria haver revelat el seu vot a través del seu compte d'Instagram. L'exporter del Reial Madrid va publicar una imatge a les xarxes socials en forma d'enquesta en què va posar: "Avui es vota a Espanya" i a continuació una sèrie d'opcions.

Les possibilitats eren: PP, Ciutadans i Vox, eren una única; PSOE, Unides Podem, i altres. En una enquesta d'aquest tipus és l'autor qui decideix quina és l'opció correcta i Casillas va marcar el PSOE com es veu en aquesta instantània.

Casillas enquesta PP PSOE @ikercasillas

L'espanyol va esborrar l'enquesta minuts després, ja que podria haver revelat el seu vot. Però els usuaris ja havien fet viral la imatge i llavors va ser quan alguns el van aplaudir i altres el van criticar.

A més, Casillas va publicar una altra enquesta a Twitter sota el títol: "Bon dia, a per la quarta!". Hi havia quatre opcions: Ciutadans, PP, Vox i PSOE i Unides Podem (en una única). L'enquesta la va guanyar Vox amb un 44% del total de vots.

Casillas ha estat recentment notícia perquè ha tornat a entrenar-se amb el Porto després de sis mesos d'inactivitat a causa de l'infart que va patir al mes de maig.