El capítol de les renovacions al Reial Madrid continua sent el compte pendent del club. Hi ha 7 jugadors que acaben la seva vinculació amb l'entitat blanca aquest estiu i tenen pendent renovar els seus contractes. Un dels que més enrenou ha generat és Marco Asensio. El futbolista balear no ha acceptat l'oferta que Florentino Pérez li ha fet, i podria abandonar el Santiago Bernabéu el pròxim mercat. El president del Reial Madrid s'està cansant de l'actitud de l'atacant i ja sabem com pot acabar això.

Asensio segueix els passos de Sergio Ramos

La situació recorda la de Sergio Ramos, en aquell temps el de Camas volia veure augmentats els seus emoluments, una condició que Florentino Pérez no estava disposat a acceptar. L'experimentat central va tensar tant la corda que Florentino va acabar cansant-se. Si alguna cosa tenim clar de l'etapa de Florentino Pérez com a president és que no es casa amb ningú, i el club està sempre per sobre de qualsevol jugador, per molt important que sigui el futbolista.

Florentino Pérez / Foto: EFE
Florentino Pérez amb rostre seriós / Foto: EFE

Finalment, Sergio Ramos va acabar acceptant la proposta de renovació que se li va oferir, rebaixant les seves expectatives salarials. Però va ser massa tard, quan va voler continuar vinculat al Reial Madrid, la directiva blanca ja havia fet els deures i havia trobat el seu substitut, per la qual cosa Ramos va marxar del club de la seva vida rumb al Paris Saint-Germain.

Ara a Marco Asensio podria succeir-li el mateix. L'atacant del Reial Madrid està llançant un pols a Florentino Pérez, que està molt disgustat amb el futbolista. L'oferta està sobre la taula, i Asensio veuria augmentat el seu salari, de 4,5 milions a 4,8. Un augment que sembla no convèncer ni al jugador ni al seu representant, Jorge Mendes.

Sergio Ramos PSG / Foto: Europa Press
Sergio Ramos durant un partit amb el PSG / Foto: Europa Press

L'oferta de renovació, amb data caducitat

El portuguès demana per al seu jugador un sou de 6 'quilos' per ampliar la seva vinculació amb el club, una xifra que els blancs no estan disposats a acceptar, segons ha revelat Marca. De fet, ja han advertit que no pujaran ni un euro i han posat com a exemple el cas de l'excapità del Reial Madrid, que va haver de sortir amb la cua entre les cames del Santiago Bernabéu.

Així doncs, la directiva merengue ja li ha donat un ultimàtum al seu futbolista. O accepta o se'n va, no negociaran més. Si vol continuar vestint l'elàstica blanca, haurà d'acceptar el que se li proposa, i haurà de fer-ho ràpid, perquè al Reial Madrid ja li estan buscant un substitut. L'oferta té data de caducitat i el temps juga en contra de Marco Asensio.

Marco Asensio cel Reial Madrid Elx / Foto: EFE
Marco Asensio assenyalant al cel, celebrant un gol / Foto: EFE

Per a Florentino Pérez, malgrat que el futbolista està ben valorat dins del club, Asensio no ha fet el pas que s'esperava d'ell i no ha arribat a ser l'estrella que semblava quan se'l va reclutar des del Mallorca. Per tant, consideren que la quantitat exigida pel mallorquí està molt allunyada del que realment mereix. Al club no li importa desprendre's d'Asensio, perquè saben que el seu fitxatge ja està amortitzat. La decisió depèn del jugador, encara que els seus aires d'estrella podrien jugar-li una mala passada.