Per fi ha arribat el dia en què Eden Hazard, la nova estrella del Reial Madrid, s'ha estrenat com a golejador i ha donat la victòria contra el Red Bull Salzburg (0-1). La bona associació amb Karim Benzema ha estat clau per al ressorgiment del Madrid, que per primera vegada en aquesta pretemporada no ha encaixat cap gol.

Ha estat un partit diferenciat, amb una primera part de llums i una segona d'ombres. Zinedine Zidane ha apostat per canviar l'esquema i utilitzar tres centrals i dos carrilers per posar fre a la sagnia de gols de pretemporada. I els ha sortit bé, tot i que defensivament també hi ha hagut diverses imprecisions.

El Salzburg, un rival Champions, no ha pogut plantar suficient cara i ha pecat de joventut en els seus futbolistes en diverses fases del partit. S'ha estrenat Militao pel Madrid i ha tornat Casemiro, però l'estrella ha estat Hazard, que amb un gran gol a xut des de la frontal al minut 19 ha estat suficient per tombar els austríacs.

El Madrid encara no ha acabat la pretemporada i aquest diumenge jugarà a l'estadi Olímpic de Roma un duel de més nivell contra els italians de la Roma. El primer partit oficial serà el dissabte de la setmana vinent en partit de Lliga a Balaídos contra el Celta de Vigo.