Els problemes segueixen al Reial Madrid tot i que esportivament tot torna a anar de la millor manera. El club blanc necessita guanyar títols i aquesta temporada sembla que estan molt a prop. Però també és veritat que certs futbolistes generen molta tensió i que Eden Hazard és un dels casos més complicats a resoldre.

Hazard no es vol moure del Reial Madrid

El futbolista belga està sent un gran inconvenient per al Reial Madrid, ja que la seva presència priva de poder incorporar futbolistes o de renovar certs jugadors. Hazard encara té contracte fins al 2024 i té la intenció de complir-lo fins a l'últim dia. Per tant, s'entén que aquest estiu no es mourà de la casa blanca i sap que el que cobra al Reial Madrid difícilment ho podrà cobrar en algun altre club.

Eden Hazard banquillo Real Madrid / Foto: Europa Press - Oscar J. Barroso
Eden Hazard assegut a la banqueta / Foto: Europa Press - Oscar J. Barroso

Però Hazard es manté ferm i no està disposat a escoltar ningú. L'extrem belga és un suplent habitual al Reial Madrid i no hi ha manera que Carlo Ancelotti li doni un vot de confiança. Va aterrar com una estrella al 2019 i, des d'aleshores, s'ha anat apagant. No és important ni ningú espera que ho sigui. Els madridistes el donen com un cas perdut.

I aquest immobilisme de Hazard genera certs problemes al Reial Madrid. El proper estiu s'hauran de fer moviments en matèria de fitxatges i renovacions, però la figura de Hazard, que cobra una milionada, no ajuda a propiciar aquests canvis de cromos. Si Hazard estigués disposat a marxar, aleshores hi haurien moltes solucions.

Eden Hazard Real Madrid / Foto: Europa Press - Joaquin Corchero
Eden Hazard abans d'un partit del Reial Madrid / Foto: Europa Press - Joaquin Corchero

Hazard, clau en els fitxatges del Reial Madrid

I és que aquesta actitud de Hazard també està impedint que Florentino Pérez aconsegueixi unir la dupla d'or al Reial Madrid. Com que Barhim Díaz sembla un dels fitxatges més probables per al proper estiu, des del club blanc volen unir-lo amb un altre talent com Marco Asensio, però ara mateix la renovació de l'extrem balear està aturada. Com que Asensio ha estat exigent i ha demanat moltes condicions, des del Reial Madrid no li han volgut satisfer les necessitats. Però és que gran part dels problemes serien per Hazard.

Tal com informa l'As, aquest enroc de Hazard no permet el Reial Madrid millorar l'oferta que ha presentat a Asensio. Els diners no són il·limitats i ja està comprovat que l'única manera que Asensio i Brahim coincideixin és aconseguint que Hazard deixi el club blanc.

Marco Asensio Real Madrid / Foto: EFE
Marco Asensio després de marcar un gol amb el Reial Madrid / Foto: EFE

Però sembla que serà una feina gairebé impossible, ja que Hazard no es vol moure del Reial Madrid i tot apunta que ningú el podrà fer canviar d'idea. Hazard es quedarà al Reial Madrid fins al 2024 i després ja firmarà el seu últim gran contracte abans de pensar en la retirada.