El Reial Madrid és a hores d'ara un equip dèbil, reduït a la mínima expressió després d'haver dominat fa dues temporades Europa i amb un rumb desconegut. La temporada passada va acabar sent un ridícul constant i encara continua la mofa generalitzada. Problemes amb Gareth Bale i retrets creuats amb Zinedine Zidane, i per a més inri, ara és Eden Hazard el centre de les crítiques pel seu sobrepès.

Des de la premsa de Madrid ja van intentar amagar de manera espantosa els seus quilos de més, però aquesta vegada, en el primer partit de la temporada al NRG Stadium de Houston, als Estats Units, contra el Bayern de Munic, que precisament van perdre els blancs, Hazard ha tornat a escena. La xarxa ha ridiculitzat el futbolista per la seva panxa.

Una imatge que el mateix Hazard ha compartit sense por en el seu perfil a les xarxes socials. I després la xarxa se li ha tirat damunt.

Veurem si Hazard rendeix com toca i aquesta pretemporada li serveix per recuperar el to físic. Si no, tothom estarà esperant l'època de Nadal per veure quin efecte tenen en ell els torrons.