El Manchester City de Pep Guardiola arribava aquest cap de setmana amb l'obligació de guanyar el partit corresponent a la quarta jornada de la Premier League. Després d'empatar 3-3 en el darrer xoc contra el Newcastle, una victòria era clau per tornar a la dinàmica guanyadora.

L'equip de Manchester ha començat un partit que partia com l'evident favorit a l'Etihad Stadium de la pitjor manera. Un joc pla i horitzontal, amb possessions eternes i un Crystal Palace amb l'autobús al darrera i sortint al contraatac, han allunyat els citizen de la porteria rival durant gran part del primer temps.

El Crystal Palace ha assolit arribar un parell de cops a la porteria d'Ederson i s'ha posat per davant (0-2) en la conclusió dels primers 45 minuts. A la segona part, però, l'equip de Guardiola ha fet els deures i no ha decebut la seva afició. En crit de remuntada, el Manchester City ha guanyat (4-2) amb un Haaland estelar.

Pep Guardiola Manchester City brazos abiertos / Foto: EFE
Pep Guardiola es desespera amb l'inici del Manchester City / Foto: EFE

El Crystal Palace s'avança i el Manchester City castiga al segon temps

El Manchester City s'ha vist anul·lat durant els primers minuts. L'equip mancunià ha volgut prendre el control i dormir el partit des del minut 1. Disposar del domini de la pilota durant tot el partit posaria tot de cara als locals, però detalls puntuals com que Stones ha fet el primer gol del partit en propia porta i un segon d'Andersen abans de la primera mitja hora de partit, han posat els skyblue contra les cordes.

A la segona part, però, els futbolistes de Pep Guardiola han sortit alliçonats del vestidor. En escassos vuit minuts, el jugador vinculat al Barça Bernardo Silva ha inaugurat la remuntada de la tarda. Tot seguit, en un còmput de vint minuts, Erling Haaland, la bomba de l'estiu a Manchester, s'ha menjat els seus rivals amb un hat-trick.

Erling Haaland celebra gol Manchester City / Foto: EFE
Erling Haaland ha completat una tarda màgica amb un hat-trick / Foto: EFE

El Liverpool atropella el Bournemouth amb una golejada d'escàndol

El Liverpool també està de festa. Mentre el Manchester City lluitava per endur-se una treballada i incòmoda victòria, el Liverpool s'ha deixat anar i ha completat un triomf perfecte a Anfield (9-0) contra el Bournemouth. Aquesta és la primera victòria dels reds a la Premier League. L'equip de Jürgen Klopp es treu un pes de sobre i ja suma de tres en tres.

Els citizen esperen el que faci l'Arsenal, líder de la Premier League en aquest inici de temporada, aquesta tarda contra el Fulham. L'equip de Mikel Arteta haurà de tornar a guanyar si vol continuar en la primera posició de la classificació.