Mino Raiola pot trair el Barça, i per partida doble. Primer, de la manera més cruel i dolorosa, que seria emportant-se Erling Braut Haaland al Reial Madrid. A ningú no se li escapa que el noruec és el gran objectiu de Joan Laporta, i que està disposat a fer el que sigui necessari per aconseguir la seva contractació. Però a nivell econòmic no serà gens senzill, i Florentino Pérez pot aprofitar la situació per avançar-se a la resta, i aconseguir l'astre del Borussia Dortmund.

Un moviment que faria molt mal al Camp Nou, on no han perdut l'esperança amb el davanter de 21 anys. Saben que serà realment complicat guanyar la subhasta, i necessitaran un miracle, però, almenys, confien que no acabi a l'etern rival. Tanmateix, les coses poden posar-se encara pitjor, ja que al Santiago Bernabéu també poden emportar-se un altre futbolista que és del total grat de Xavi Hernández, i que, en aquest cas, sí que veien molt a prop de signar.

Ens referim a Noussair Mazraoui, que seria molt més senzill, perquè queda lliure al juny, en finalitzar el seu contracte amb l'Ajax d'Amsterdam. Com ell mateix ha revelat, no té cap intenció de renovar, i desitja iniciar una nova aventura lluny de l'Eredivise. Té múltiples pretendents, entre els quals es pot destacar el Bayern de Munic, el Manchester United o el Borussia Dortmund. Encara que assenyalen que el més probable és que acabi amb Carlo Ancelotti.

No estan gens contents amb el nivell que ha ofert Dani Carvajal, i busquen noves cares per a aquesta demarcació, sent l'internacional marroquí un dels noms que més convencen. Novament, Raiola estarà involucrat, ja també és el seu representant, i una de les condicions que ha posat el Madrid per firmar Haaland és incloure el defensa nascut l'any 1997 en l'operació. Una ordre que han acceptat sense queixar-se.

Mazraoui Ajax EFE

Noussair Mazraoui/ EFE

El Barça confiava a poder emportar-se ambdós, però en el dia d'avui sembla realment complicat que ho aconsegueixin, per no dir pràcticament impossible. No només això, sinó que a més reforçaran el quadre blanc.

Laporta se sent enganyat per Raiola

En cas que això passi, i sembla molt probable, podria suposar el final de la relació d'amistat que mantenen Raiola i Laporta. Ambdós són molt bons amics, i sempre han mostrat en públic que es tenen molt d'afecte, la qual cosa podia facilitar més d'una incorporació.

Però el president del Barça no seria capaç de perdonar com li 'treu' Haaland i Mazraoui, per emportar-se'ls al Madrid amb Florentino Pérez.

Tot, perquè li pagarien molts més diners allà.