La UEFA ha comunicat l'obertura d'un expedient disciplinari contra Pep Guardiola, expulsat al descans del partit de Champions entre el Manchester City i el Liverpool. Segons el comunicat aquest expedient és per "conducta inapropiada".

Guardiola, amb un 1-0 a favor del seu equip i poc després que l'àrbitre espanyol Antonio Miguel Mateu Lahoz assenyalés el final de la primera meitat, es va dirigir al col·legiat recriminant-li visiblement diverses decisions que haurien perjudicat el seu equip. Entre els quals un penal vàlid que va anul·lar Lahoz. L'àrbitre seguidament, i quan Guardiola ja era camí dels vestidors, va comunicar-li als ajudants del tècnic català seva expulsió. Guardiola va haver de seure tota la segona part des de la graderia.

La UEFA ha informat l'obertura d'un procediment disciplinari contra Guardiola per "conducta inapropiada de l'entrenador (Art.69)". També ha obert expedient disciplinari contra el Liverpool per llançaments d'objectes i ús de bengales per part de la seva afició. Ara els casos seran examinats pel seu Comitè de Control, Ètica i Disciplina el proper 31 de maig.