El Leicester City guanya el primer títol de la temporada en el futbol anglès. Després d'un entretingut partit els de Brendan Rodgers van acabar aixecant el títol. Un solitari gol d'Iheanacho de penal en el minut 90 ha donat el triomf a les guineus.

Un dels grans al·licients del partit era el de veure el debut de Jack Grealish amb el Manchester City. L'exjugador de l'Aston Villa no ha estat titular però ha entrat al terreny de joc en la segona meitat. L'home de los117 milions. Ha fet un partit una mica discret, encara té temps per adaptar-se al seu nou equip i els seus companys.

L'equip de Rodgers ha sorprès

El Leicester City no s'ha arrugat davant de la situació i ha sortit a per totes davant del totpoderós Manchester City. Malgrat això, la primera ocasió de perill ha arribat en el minut 7 amb un tret de falta de Gündogan que ha llançat la pilota a l'escaire, però Schmeichel l'ha desviat a córner.

Schmichel Community Shield EFE

Peter Schmeichel després d'una parada / EFE

Després del primer ensurt el Leicester City ha estat el protagonista del partit gràcies a diverses accions molt bones amb pilota. L'onze del Manchester City estava omplert de suplents i jugadors del planter i això s'ha notat en el ritme que tenien ambdós equips.

Han passat els minuts i el Leicester ha continuat còmode sobre el terreny de joc. L'equip de Rodgers ha aconseguit incomodar molt un City que ha perdut diverses pilotes en accions de sortida de pilota. James Maddison ha estat un dels més destacats conduint el joc ofensiu de les guineus.

Al tall del descans ha arribat l'ocasió més clara del partit. Vardy ha rematat al primer toc un centre des de la dreta, el seu xut ha estat lleugerament desviat per Zack Steffen i ha tocat al pal. Amb aquesta acció ha finalitzat una primera meitat en la qual el Leicester ha demostrat que li pot plantar cara als integrants del Big Six.

El City ha despertat

El Manchester City ha fet una pas endavant en la segona meitat. Els de Pep Guardiola han sortit amb ganes de dominar més un partit que se'ls havia complicat en una primera part en la qual van ser superats. Ílkai Gündogan ha estat un dels jugadors més destacats, l'alemany ha arribat diverses vegades al caire de l'àrea, sent un problema per a la defensa del Leicester.

En el minut 59 Mahrez ha perdonat el 0-1 en una acció espectacular en la qual l'algerià s'ha quedat davant de Schmeichel, però Ndidi ha recuperat la posició molt ràpid incomodant el just per salvar el Leicester. Poc després ha entrat un dels grans protagonistes del mercat, Jack Grealish ha debutat ajagut a la banda esquerra, lluny del seu lloc habitual jugant per dins.

grealish guardiola manchester city community shield efe

Grealish en el seu debut parlant amb Guardiola / EFE

El partit ha baixat molt en ritme amb el carrusel de canvis. Ha fet la sensació que ambdós equips estaven contents amb anar a jugar-se el títol en la tanda de penals. Malgrat això, en el minut 87 Iheanacho ha estat enderrocat dins de l'àrea i el col·legiat ha assenyalat penal.

Iheanacho l'ha transformat amb cama esquerra posant per davant el Leicester City. Les guineus han aguantat el resultat i han acabat emportant-se el primer títol de la temporada. L'última vegada que van guanyar la Community Shield va ser el 1971.