El Manchester City, dirigit per Pep Guardiola, va signar ahir una actuació brillant per destrossar el Watford en la final de la FA Cup (6-0). Amb aquest triomf, els citizens van aconseguir una fita històrica, i és que es van convertir en el primer equip masculí en guanyar el triplet domèstic (Premier League, FA Cup i Copa de la Lliga), després que l'equip femení del City ho fes la temporada 2016/17.

Guardiola, després de la celebració del títol va sortir a roda de premsa, com sempre, però va haver-hi una pregunta que el va fer enfadar molt. Un periodista va insinuar si, com havia fet l'exentrenador del City Roberto Mancini, Guardiola havia cobrat algun tipus de sobresou des d'Abu Dhabi per haver guanyat aquests títols, i l'entrenador de Santpedor no s'ho va prendre gens bé.

Guardiola, visiblement enfadat, li va retreure al periodista que fes aquesta pregunta: "Tu saps el que m'estàs preguntant? Em preguntes si he rebut diners per altres vies, aquí i ara? Creus que mereixo aquesta pregunta?", va respondre l'exentrenador del Barça. Però, la indignació de Guardiola no va acabar aquí: "El dia que he guanyat el triplet, em preguntes si he rebut diners per altres vies? Déu meu...", va concloure un incrèdul Guardiola.