Antoine Griezmann va ser un dels principals protagonistes de la victòria de França sobre Croàcia que va tenir lloc aquest dimecres, en un partit corresponent a la fase de grups de la UEFA Nations League (1-2). El davanter del Barça, que amb el combinat del seu país juga al centre i no en banda dreta com al Camp Nou, va signar l'1-0 al minut 33 després d'una bona jugada del madridista Ferland Mendy.

A la segona part, els croats van empatar de la mà de Nikola Vlasic, migcampista del CSKA de Moscou, però una de les estrelles de França, Kylian Mbappé, va tornar a avançar els visitants en el minut 76 després de rebre una passada de l'exblaugrana Lucas Digne. Gràcies al triomf, els de Didier Deschamps mantenen el pols amb el seu principal rival al grup, Portugal, que també va fer els deures contra Suècia (3-0) sense Cristiano Ronaldo, positiu per coronavirus.

La notícia de la nit, però, va tenir lloc després del Croàcia-França. Davant dels micròfons, Griezmann va enviar un missatge gens innocent a Ronald Koeman: "Em sento bé, l'entrenador sap on posar-me, així que aprofito aquesta situació d'avantatge i la confiança que tenen en mi tant ell com els meus companys."

barça griezmann celta @FCB

Griezmann, desencertat amb el Barça / EFE

Les paraules del francès tenen un rerefons evident. Segons ell, Deschamps sap on col·locar-lo i Koeman no. Caldrà veure si la queixa indirecta passa factura al '7' en el partit que el Barça afrontarà aquest dissabte al Coliseum Alfonso Pérez davant del Getafe.

Koeman ha demostrat que no li tremola el pols i el cert és que Griezmann no ha fet mèrits per ser titular indiscutible. Tot i que el tècnic holandès l'ha alineat en els tres primers partits oficials de l'equip, el cert és que Francisco Trincao ha millorat les seves prestacions quan ha entrat al terreny de joc.