Antoine Griezmann va ser respectuós i ho va fer bé. Molts periodistes catalans van viatjar a Andorra per seguir en directe el partit classificatori per a l'Eurocopa del 2020 entre la selecció andorrana i França, i el davanter francès, desitjat pel Barça, es va aturar a parlar amb els periodistes sobre el seu futur. Tot i això, no va aclarir res i les novetats sembla que es faran esperar gairebé vint dies més.

"Només demano una mica de paciència, sé on vull jugar i els sacrificis que he de fer. Jo també estic impacient i espero que es faci el més ràpid possible. Cal esperar una miqueta", va dir Griezmann en acabar el partit. Així doncs, la decisió està presa, marxa de l'Atlètic de Madrid però encara no confirma si arriba al Barça o no. I el PSG cada dia que passa perd més opcions d'endur-se l'atacant.

Griezmann França EFE

EFE

La seva resposta i la del club en qüestió serà d'aquí 19 dies. El dia 1 de juliol, ja amb el tancament de l'exercici econòmic de la temporada anterior fet, els clubs tenen més llibertat per anunciar els fitxatges. Si va al Barça, Griezmann segur que haurà d'esperar i anunciar el seu futur el mes vinent.