El Reial Madrid continua aspirant a arrabassar-li la Lliga a l'Atlètic de Madrid. I és que el conjunt de Zidane ha respost a la victòria dels matalassers contra la Reial Societat (2-1) imposant-se per (1-4) a un Granada apàtic que en cap moment ha fet la sensació de poder posar en problemes els blancs.

Malgrat la importància del partit, ja que el Reial Madrid s'acomiadava de la Lliga en cas de punxar, Zidane ha apostat per un onze bastant revolucionari, amb dos jugadors del planter, Marvin i Miguel Gutiérrez, als laterals, Valverde en la posició de Kroos i Rodrygo a l'extrem, en detriment d'Asensio.

Granada Reial Madrid EFE

Nacho, davant de l'atenta mirada de Puertas / EFE

El Madrid sentencia el partit sense despentinar-se

Des del xiulet inicial ja s'ha vist que la intensitat no seria precisament la nota dominant. El Reial Madrid ha decidit controlar la pilota, sense massa velocitat, davant d'un Granada molt imprecís amb l'esfèrica als peus i molt poc vertical. El ritme, doncs, ha estat molt lent, un pla seqüència que només Benzema i Vinícius amb alguna urpada puntual han intentat trencar.

La primera ocasió del partit ha arribat al minut 13, en una rematada de cap de Benzema que Rui Silva ha desviat sota pals amb una gran intervenció. I tot seguit ha arribat el 0-1. Passada fantàstica de Miguel Gutiérrez i Modric marca amb un xut que passa per sota de les cames del porter local (17). El gol no ha fet més que intensificar les sensacions inicials, ja que el Granada no ha reaccionat, mentre que el Madrid, més tranquil, ha seguit amb el mateix full de ruta. La següent ocasió no ha arribat fins al minut 33, en un xut desviat de Benzema, i les porteries no han tornat a aparèixer al pla televisiu fins al descompte, quan Rodrygo ha aprofitat la passivitat de la defensa del Granada per carregar la cama i marcar el 0-2 amb un xut creuat (46).

Modric i Miguel Gutiérrez, celebrant el 0-1 / EFE

Reacció fictícia del Granada i golejada

I la tònica no ha canviat gens ni mica després del descans, i això que tot just començar Valverde ha estat a punt de marcar el 0-3 amb una volea que ha sortit per damunt del travesser. L'ocasió, però, ha estat un miratge, ja que el partit ha seguit per la senda d'un avorriment només aclarit per alguna acció aïllada, com una combinació entre Vinícius i Modric que el brasiler ha acabat amb un xut centrat (58).

La primera ocasió del Granada no ha arribat fins al minut 67, en una centrada mossegada de Soro que Luis Suárez no ha aconseguit rematar. I tot seguit el conjunt local ha marcat. Courtois resvia un zut sec del propi Luis Suárez i Jorge Molina anota l'1-2 amb una volea.

Odriozola, autor de l'1-3, celebrant el gol amb Modric i Casemiro / EFE

Semblava que al Reial Madrid li tocaria patir, però el conjunt blanc només ha hagut de posar una marxa més per tornar a marcar. I és que l'1-3 ha arribat només 4 minuts després, en una jugada de Hazard per la banda esquerra que Odriozola ha finalitzat amb èxit. I just un minut després, el quart. Error grotesc de Rui Silva que Benzema no desaprofita per marcar a plaer.

Diumenge, penúltim capítol de la Lliga. L'Atlètic rep al Wanda l'Osasuna. El Reial Madrid visita l'Athletic Club. Tot continua obert.

Imatge principal: els jugadors del Reial Madrid, celebrant el gol de Modric en el partit contra el Granada / EFE