Després de confirmar-me matemàticament l'ascens de l'Espanyol a la Primera Divisió, ara falta per veure com finalitzen la temporada a la Lliga Smartbank el Girona i el Sabadell, que tenen objectius antagònics. Els primers continuen somiant en disputar la fase d'ascens, mentre que el Sabadell lluita per aconseguir la permanència.

El Girona goleja el Logronyès i somia amb l'ascens

Després d'un inici de temporada molt irregular, el Girona ha fet un pas endavant molt important en les seves aspiracions de lluitar per l'ascens en golejar a domicili el Logronyès (1-4), en la que ha estat la quarta victòria consecutiva dels de Montilivi. Els tres primers gols els han marcat, curiosament, el jugador més jove de la plantilla, Arnau, i el més veterà, Stuani, aquest últim per partida doble. Ja en el tram final, Juanpe ha arrodonit la golejada, mentre que al descompte Martínez ha retallat les distàncies.

El Girona ha estat molt superior en tot moment i ha pogut vèncer per una renda més àmplia, ja que en la segona part els de La Rioja han llançat la tovallola. Amb aquesta victòria, el Girona arriba ple de moral al decisiu partit de la pròxima jornada, en la qual rebrà ni més ni menys que a l'Sporting, un rival directe en les seves aspiracions d'aconseguir un bitllet per al playoff d'ascens.

El Sabadell se'n va de buit d'Oviedo

La victòria del Girona també ha estat una bona notícia per al Sabadell, ja que el Logronyès és en aquests moments, i a l'espera que juguin el Cartagena i el Lugo, l'equip que marca la salvació. Després de dos triomfs seguits, el Sabadell s'ha tornat a retrobar amb la derrota en caure aquest diumenge a Oviedo (2-1).

sabadell

El Sabadell no ha pogut puntuar en la seva visita a l'Oviedo / CE Sabadell

Després d'un gol de l'Oviedo als primers minuts, els arlequinats han fet el més difícil, empatar-lo, poc abans del descans, però només un minut després l'Oviedo s'ha tornat a posar per davant. A la segona meitat, l'equip d'Antonio Hidalgo ha buscat l'empat, però el resultat no s'ha mogut més.

El Sabadell, que la setmana que ve rep a la Nova Creu Alta el Tenerife, està en aquests moments a 1 punt de la salvació.

Imatge principal: Arnau Martínez, celebrant el 0-1 en el partit Logronyès-Girona d'aquest diumenge / Girona FC